Loodgieter Zevenhuizen

Ontstoppingsdienst in Zevenhuizen

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Afvoer verstopt
  • Lekdetectie
  • Lekkage
  • Riolering aanleggen of vervangen
  • Riool verstopt
  • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Loodgieter in Zevenhuizen

Zoekt u een vakkundige loodgieter en ontstoppingsdienst in Zevenhuizen? Neem dan contact op met Van der Hoek Installatiebedrijf. Wij verrichten alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in uw woning, kantoor- of bedrijfspand. Dat houdt onder andere het installeren van een nieuwe cv-ketel, het aanleggen van nieuw leidingwerk en het vervangen van diverse soorten sanitair in. Uiteraard zijn wij ook uw partij voor de installatie van elk type cv-ketel. Dat doen wij zeer snel, uiterst vakkundig en met garantie op de installatie. Ook voor een lekkage, verstopping of storing zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook als er spoed bij is! Onze loodgieters komen bij u in Zevenhuizen zo snel mogelijk bij u langs.

Met spoed lekkage en andere storingen verhelpen

Heeft u plotseling last van een overstroming door een een lekkage in uw pand in Zevenhuizen? Wacht dan niet te lang, maar bel snel onze 24/7 storingsdienst voor lekdetectie. Heeft u een andere storing, of gesprongen en/of verstopte leidingen in uw huis? Wij verhelpen snel alle ongemakken om te voorkomen dat meer schade ontstaat. Onze reparatieservice kunt u ook inschakelen voor het verhelpen van lekkages aan dakgoten, hemelwaterafvoeren en rioleringen.

Verstoppingen oplossen in Zevenhuizen

Heeft u in Zevenhuizen hinder of wateroverlast voor een toilet dat verstopt zit of door een niet goed doorlopende gootsteen of afvoer? Dat is zeer hinderlijk. Het vervelende van verstoppingen is dat ze ook (extra) waterschade kunnen veroorzaken. Wij lossen die graag voor u op. Om die reden zijn wij voor u 24/7, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Het oplossen van verstoppingen doen wij volgens de allernieuwste technieken en materialen.

Verhelpen van uw Rioolproblemen

Vanwege onze veelzijdigheid op het gebied van loodgieterswerkzaamheden zijn wij ook het bedrijf dat uw rioolproblemen in Zevenhuizen verhelpt. Wij doen bijvoorbeeld een rioolreiniging als dat nodig is, of we vervangen uw riolering. Ook het aanleggen van een nieuwe riolering kunt u gerust aan ons overlaten. Heeft u last van een lekkage in uw riool? Dan komen wij snel bij u langs voor een lekdetectie.

Onderhoud van uw cv-ketel

Zit u er graag warmpjes bij in uw woning in Zevenhuizen? Dat begrijpen wij. Zorg dan wel dat dat zo blijft. Wij helpen u daarom graag met regelmatig onderhoud van uw cv-ketel. Zo gaat uw cv-ketel langer en probleemloos mee. Plan daarom tijdig onderhoud van uw ketel in. Maak daarvoor zo snel mogelijk een afspraak met ons!

Keuken of badkamer verbouwen of renoveren

Wilt u een nieuwe badkamers of keuken installeren of is uw keuken aan verandering toe? Onze goed opgeleide vakmannen kunnen u in Zevenhuizen ook heel goed helpen bij het verbouwen of renoveren van uw badkamer of keuken, inclusief al het leidingwerk. Wij beginnen uiteraard niet voordat we al uw plannen helemaal hebben doorgesproken.

Contact opnemen met Van der Hoek Installatiebedrijf

Heeft u in Zevenhuizen een probleem met uw leidingwerk, riool of cv-ketel? Neem contact met ons op voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 079-3610943 of mail naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Van der Hoek Installatiebedrijf is het loodgietersbedrijf voor u in Zevenhuizen.