Airco

Installatie, reparatie & onderhoud

Op zoek naar een oplossing voor een koel huis tijdens warme zomers? Overweeg dan de aanschaf van een airco-installatie. Naast verkoeling biedt airconditioning ook andere voordelen, zoals een gezonder binnenklimaat. Een airco-installatie vermindert namelijk de luchtvochtigheid en filtert stofdeeltjes uit de lucht. Van der Hoek Installatiebedrijf in Zoetermeer helpt u graag met een vrijblijvende offerte.

Koelen en verwarmen

Wist u dat een airco-installatie niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen? Dit maakt het een slimme keuze, vooral met de stijgende gasprijzen. Daarnaast werkt een airco snel, zodat uw ruimte binnen korte tijd op de gewenste temperatuur is.

Voordelen van verwarmen met een airco:

  • Goedkoper dan centrale verwarming
  • Snelle temperatuuraanpassing
  • Plaatselijke verwarming zonder de rest van het huis onnodig te moeten stoken, wat energie bespaart

Single-Split of Multi-Split Systemen

Als u slechts één ruimte wilt koelen, is een single-split unit ideaal. Dit systeem bestaat uit één buitenunit en één binnenunit, geschikt voor het regelen van de temperatuur in een enkele kamer.

Voor het koelen van meerdere ruimtes is een multi-split systeem een goede optie. Hierbij kunnen meerdere binnenunits worden aangesloten op één buitenunit. Hoewel deze systemen duurder zijn dan single-split systemen, bieden ze meer flexibiliteit en comfort.

Kwaliteit en milieuvriendelijkheid

Bij Van der Hoek Installatiebedrijf zijn we naast de minimaal verplichte F-gassen BRL100-certificering ook aanvullend STEK-gecertificeerd. Deze extra certificering garandeert extra kwaliteit en milieubewustheid.

De airco specialist in Zoetermeer

Van der Hoek Installatiebedrijf biedt een complete service voor uw airco-installatie. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, repareren, onderhouden en afvoeren van airco’s. U kunt op ons rekenen voor een betrouwbare en professionele dienstverlening.

Merken
Wij zijn officiële dealer van de volgende merken:

  • Daikin
  • Mitsubishi
  • Haier

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte, neem contact op met Van der Hoek Installatiebedrijf in Zoetermeer.