Loodgieter Rotterdam

Ontstoppingsdienst in Rotterdam

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Afvoer verstopt
 • Lekdetectie
 • Lekkage
 • Riolering aanleggen of vervangen
 • Riool verstopt
 • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Schakel onze loodgieter in Rotterdam in!

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter in Rotterdam en omgeving? Schakel Van der Hoek Installatiebedrijf in. Zowel bedrijven als particulieren in de regio van Rotterdam komen bij ons. Vrijwel alle loodgieterswerkzaamheden voeren wij uit. Bij ons staat kwaliteit voorop. Wij werken vakkundig en bovendien alleen met materialen van kwaliteit. Wij richten ons op de oorzaak van de verstopping. Door dit direct aan te pakken, zal dit een blijvende oplossing zijn. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Spoedgevallen

Heeft u in uw pand in Rotterdam enorme stankoverlast? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Van der Hoek Installatiebedrijf biedt een passende en snelle oplossing bij spoedgevallen zoals lekkages, opstopping en bij een verstopte riolering. We komen graag bij u langs om het lek te detecteren.

Rioolservice in Rotterdam

U bent op zoek naar een vakkundig ontstoppingsbedrijf en zit uw pand in de omgeving van Rotterdam? Dan bent u bij Van der Hoek Installatiebedrijf aan het juiste adres. Wanneer uw wc, afvoer of riool verstopt is, komt onze ontstoppingsdienst graag bij u langs. Wij verzorgen onder meer het volgende:

 • Hulp bij lekkage
 • Hulp bij verstopping / ontstopping
 • Rioolreiniging
 • Riolering vervangen
 • Lekdetectie

Voor al uw installatiewerkzaamheden in en rondom Rotterdam kunt u bij ons aankloppen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook cv-ketels installeren, riolering aanleggen of vervangen, sanitair vervangen, rioolreiniging uitvoeren etcetera. Ook wanneer u aanpassingen wilt doen in de keuken of badkamer, kunt u bij ons aankloppen.

Nieuwe badkamer of renovatie

Heeft u genoeg van uw oude badkamer en wilt u verandering? Wilt u in Rotterdam uw badkamer laten verbouwen? Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf gaan graag voor u aan de slag. Wij zorgen voor de gewenste badkamer inclusief het leidingwerk. U kunt op ons vakmanschap rekenen. Door samen met u duidelijke afspraken te maken, weet u waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Geef vandaag nog aan ons uw wensen door voor uw nieuwe badkamer in Rotterdam!

Ontstoppingsbedrijf in Rotterdam inschakelen?

Heeft u te maken met een spoedgeval zoals lekkage of verstopping? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons als installatiebedrijf? Neem direct contact met ons op via 079-3610943 of mail naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf voorzien u graag over de nodige informatie over het werk dat wij uitvoeren in Rotterdam.