Loodgieter Nootdorp

Ontstoppingsdienst in Nootdorp

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Afvoer verstopt
  • Lekdetectie
  • Lekkage
  • Riolering aanleggen of vervangen
  • Riool verstopt
  • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Loodgieter in Nootdorp nodig?

Heeft u last van een lekkage of verstopping in uw woning? En heeft u met spoed een loodgieter in Nootdorp of omgeving nodig? Klop dan aan bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een passende oplossing. Wij werken snel en secuur. Voor ons is het van belang dat de oorzaak van een probleem wordt aangepast. Wanneer u last heeft van lekkage, voeren wij een lekdetectie uit om uit te vinden waar het probleem vandaan komt. Onderstaand leest u meer over onze loodgieterswerkzaamheden.

De rioolservice van Van der Hoek Installatiebedrijf

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Nootdorp schakelt u Van der Hoek Installatiebedrijf in. Bent u benieuwd naar wat wij voor u betekenen? Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf voeren veel verschillende werkzaamheden uit. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopte wc, afvoer of riolering? Dan komen wij langs om de verstopte riolering te reinigen. Is rioolreiniging onvoldoende en moet de riolering vervangen worden? Of moet de riolering opnieuw aangelegd worden? Schakel ons in voor uw werkzaamheden. Onze ontstoppingsdienst komt graag bij u in Nootdorp langs. Wenst u meer informatie over onze rioolservice in Nootdorp? Neem gerust contact met ons op.

Is uw badkamer toe aan renovatie?

Onze vakmannen komen graag bij u langs om uw badkamer te verbouwen. Voor zowel een nieuwe badkamer als voor een badkamerrenovatie schakelt u Van der Hoek Installatiebedrijf in. Onze specialisten verzorgen tot in de puntjes uw wensen. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden die er voor uw badkamer in Nootdorp zijn. Bovendien leggen onze specialisten ook al het bijbehorende leidingwerk voor u aan. Bent u nog steeds van plan om uw badkamer in Nootdorp te laten verbouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Onze ontstoppingsdienst in Nootdorp?

Is het een spoedgeval of een andere klus in Nootdorp? Schakel ons in voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 079-3610943 of mail naar ons op info@vanderhoekinstallatie.nl. Twijfel niet en kies voor Van der Hoek Installatiebedrijf. Al velen gingen u in Nootdorp voor!