Loodgieter Leiderdorp

Ontstoppingsdienst in Leiderdorp

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Afvoer verstopt
 • Lekdetectie
 • Lekkage
 • Riolering aanleggen of vervangen
 • Riool verstopt
 • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Hulp van onze loodgieter in Leiderdorp

Heeft u in Leiderdorp behoefte aan de vakkundige hulp van een loodgieter? Dan zit u helemaal goed bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Wij bieden hulp wanneer u last heeft van een lekkage of verstopping van uw riool, toilet of afvoer. Met onze lekdetectie kunnen wij snel de oorzaak van de lekkage vinden en verhelpen. Onze ontstoppingsdienst zorgt daarnaast voor een grondige rioolreiniging bij verstoppingen. U kunt niet alleen bij ons terecht voor onze rioolservice en lekdetectie, maar wij helpen u ook met de installatie van een nieuwe CV-ketel of het verhelpen van een storing. Neem direct contact met ons op en onze loodgieter komt zo snel mogelijk bij u langs in Leiderdorp.

De diensten van ons ontstoppingsbedrijf in Leiderdorp?

Van der Hoek Installatiebedrijf is het loodgieters- en ontstoppingsbedrijf waar u terecht kunt voor allerhande installatie- en loodgieterswerkzaamheden. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

 • Lekdetectie
 • Leidingwerk aanleggen
 • Het dekken van uw dak
 • De installatie en het onderhoud van uw cv-ketel
 • Aanpassingen in de badkamer of keuken
 • Het oplossen van verstoppingen
 • Riolering aanleggen en vervangen

Wat voor problemen u ook heeft in Leiderdorp, wij zorgen voor een goede en snelle oplossing. Heeft u te maken met spoed? Heeft u een loodgieter nodig voor het verhelpen van een verstopping of lekkage? Dan belt u gewoon onze spoedservice. Deze spoedservice is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Hulp bij de verstopping van uw toilet, afvoer en riolering

Heeft u Leiderdorp last van een verstopte riolering of wc? Dan zorgt dit voor veel ongemak in uw huishouden. Bel daarom zo snel mogelijk een goede loodgieter als Van der Hoek Installatiebedrijf. U kunt 24/7 onze rioolservice inschakelen. Zelfs in het weekend en tijdens de feestdagen staan wij voor u paraat. Door de nieuwste technieken en materialen toe te passen, zorgen wij voor een snelle en effectieve oplossing. Onze ontstoppingsdienst zorgt ervoor dat de verstopping van uw toilet, riool of afvoer binnen no-time is opgelost. Indien nodig kunnen wij zelfs de riolering vervangen.

Lekdetectie bij een lekkage in Leiderdorp

Schakel bij een CV lekkage of lekkage op uw dak in Leiderdorp onze loodgieter in. Met onze vakkundige lekdetectie zijn wij in staat om zeer snel de oorzaak van de lekkage op te sporen. Het probleem wordt bij de bron aangepakt door de gebruik te maken van specialistische en innovatieve technieken. Er hoeft tijdens ons werkzaamheden geen hak- of breekwerk worden uitgevoerd. Is de lekkage verholpen? Dan ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport.

Onze ontstoppingsdienst in Leiderdorp

Wilt u met spoed onze loodgieter inschakelen voor het ontstoppen van uw wc, riool of afvoer in Leiderdorp? Wilt u lekkage laten verhelpen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via 079-3610943 of mail naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Ons loodgieters- en ontstoppingsbedrijf gaat dan zo snel mogelijk aan de slag met onze ontstoppingsdienst en lekdetectie in Leiderdorp.