Loodgieter Delft

Ontstoppingsdienst in Delft

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Afvoer verstopt
  • Lekdetectie
  • Lekkage
  • Riolering aanleggen of vervangen
  • Riool verstopt
  • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Van der Hoek Installatiebedrijf is uw specialist

Op het gebied van onder andere loodgieterswerkzaamheden is Van der Hoek Installatiebedrijf uw specialist. Heeft u last van een lekkage of verstopping? Schakel ons dan in. Onze ontstoppingsdienst komt graag bij u in Delft langs om het probleem te verhelpen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen en aanleggen van riolering. Ook wanneer er een riolering vervangen moet worden, kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten. Ons ontstoppingsbedrijf komt niet alleen voor noodgevallen bij u thuis. Bent u bijvoorbeeld van plan om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen? Dan helpen wij u graag met het uitzoeken en installeren van de cv-ketel. Wij gaan met u verschillende merken langs en zullen u advies geven over de betreffende cv-ketel. Wilt u graag advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wat betekent Van der Hoek Installatiebedrijf voor u?

Wanneer uw toilet, afvoer of riool verstopt is, zorgt dit voor veel stankoverlast in uw huishouden. Daarom is het belangrijk dat er zo snel mogelijk een loodgieter bij u in Delft langs komt om de verstopte riolering te ontstoppen. Dit kan wellicht door middel van rioolreiniging. Wanneer u last heeft van lekkage, is het enige dat u hoeft te doen het spoednummer van Van der Hoek Installatiebedrijf te bellen. De rioolservice komt graag bij u in Delft en omgeving langs om een lekdetectie uit te voeren. Moet uw riolering vervangen worden? Wij bij Van der Hoek Installatiebedrijf hebben wij alle vaardigheden in huis om dit voor u te realiseren. Dus, heeft u een verstopte wc, afvoer of riolering? Neem direct contact met ons op!

Onderhoud van uw cv-ketel in Delft

Iedere woning in Delft heeft een verwarmingssysteem. Wanneer u zo lang mogelijk met uw cv-ketel wilt doen, is het belangrijk dat u regelmatig een loodgieter laat langskomen voor het nodige onderhoud. Van der Hoek Installatiebedrijf helpt u graag bij deze inspectie. Door tijdig onderdelen te vervangen zal de levensduur van uw ketel worden verlengt. Wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Schakel ons ontstoppingsbedrijf in in Delft

Wilt u onze hulp in Delft inschakelen voor het aanpakken van een verstopping of lekkage? Of wenst u meer informatie over een cv-ketel of het renoveren van uw badkamer? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier op de website of via 079-3610943. U kunt ons ook mailen op info@vanderhoekinstallatie.nl. De loodgieter van Van der Hoek Installatiebedrijf komt zo snel mogelijk bij u in Delft langs!