Loodgieter Boskoop

Ontstoppingsdienst in Boskoop

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Afvoer verstopt
  • Lekdetectie
  • Lekkage
  • Riolering aanleggen of vervangen
  • Riool verstopt
  • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Zoekt u een vakkundige loodgieter en ontstoppingsdienst in Boskoop. Van der Hoek Installatiebedrijf verricht alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden bij u thuis of op kantoor. Dat kan gaan van een nieuw te installeren cv-ketel, het aanleggen van nieuw leidingwerk tot aan het vervangen van uw sanitair. Ook installeren wij elk type cv-ketel snel, vakkundig en met garantie. Lekkage, verstopping of storing? Ook daarvoor kunt u ons bellen
Wij zijn 24/7 bereikbaar. Is het een spoedgeval? Neem dan direct contact met ons op. Onze specialisten komen bij u in Boskoop zo snel mogelijk bij u langs.

Lekkage en andere storingen

Heeft u onverhoopt een lekkage in uw woning in Boskoop? Bel dan onze 24/7 storingsdienst. Heeft u een andere storing, gesprongen en/of verstopte leidingen? Wij verhelpen vakkundig alle loodgieter gerelateerde ongemakken. Met onze reparatieservice verhelpen wij ook lekkages aan dakgoten, hemelwaterafvoeren en rioleringen.

Oplossen van verstoppingen

Heeft u in Boskoop last van een verstopte riolering, toilet, gootsteen of afvoer? Wij begrijpen dat het heel vervelend voor u is. Naast overlast kan een verstopping ook veel schade in uw huis veroorzaken. Daarom zijn wij 24/7 en in het weekend en op feestdagen bereikbaar om uw verstoppingen op te lossen. Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken en materialen om verstoppingen te verhelpen.

Rioolproblemen verhelpen

Van der Hoek Installatiebedrijf is het ook het bedrijf voor het uitvoeren van rioolwerkzaamheden in Boskoop, zoals een rioolreiniging of het vervangen van riolering. Moet er bij u een nieuwe riolering aangelegd worden? Ook dit kunt u gerust aan ons overlaten. Heeft u last van lekkage in uw riool in Boskoop? Dan komen wij graag bij u langs voor een lekdetectie.

Onderhoud van uw cv

Om ervoor te zorgen dat u er in Boskoop warmpjes bij blijft zitten, is regelmatig onderhoud van uw cv-ketel nodig. Daarmee verlengt u de levensduur van uw cv-ketel. Plan dus op tijd een onderhoudsbeurt in om eventueel verouderde onderdelen te vervangen. Van der Hoek Installatiebedrijf komt bij u langs voor een grondige inspectie van uw cv-ketel. Is het al enige tijd geleden dat uw cv-ketel is nagekeken? Maak dan direct een afspraak met een van onze loodgieters!

Verbouwen of renoveren van keuken of badkamer

Onze vakmannen komen ook graag bij u langs in Boskoop voor het renoveren of aanleggen van uw badkamer of keuken. Wij spreken uw wensen vooraf uitvoerig door en gaan aansluitend aan de slag voor de vakkundige aanleg van uw keuken of badkamer, inclusief al het bijbehorende leidingwerk.

Schakel onze ontstoppingsdienst in in Boskoop

Heeft u in Boskoop een probleem met uw leidingwerk, riool of cv-ketel? Neem contact met ons op voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 079-3610943 of mail naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Van der Hoek Installatiebedrijf is het loodgietersbedrijf voor u in Boskoop.