Loodgieter Bleiswijk

Ontstoppingsdienst in Bleiswijk

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Afvoer verstopt
 • Lekdetectie
 • Lekkage
 • Riolering aanleggen of vervangen
 • Riool verstopt
 • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Hulp van onze loodgieter in Bleiswijk

Heeft u in Bleiswijk te maken met een verstopte riolering? Of heeft u last van een lekkage? En heeft u behoefte aan de snelle hulp van een goede loodgieter? Dan bent u bij Van der Hoek Installatiebedrijf aan het juiste adres. U kunt ons installatie- en ontstoppingsbedrijf inschakelen voor lekdetectie en onze rioolservice. Wij helpen u met al uw problemen in en rondom uw huis in Bleiswijk. Denk bijvoorbeeld aan het ontstoppen van een riolering, toilet of afvoer. Wij zorgen voor een grondige rioolreiniging. Ook bij lekkage bieden wij hulp. Wij vinden vakkundig en efficiƫnt de oorzaak van de lekkage en zorgen voor een effectieve oplossing. Lees verder voor meer informatie over onze ontstoppingsdienst en lekdetectie of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken met onze loodgieter in Bleiswijk.

De diensten van ons ontstoppingsbedrijf

Wanneer u in Bleiswijk snel een vakkundige loodgieter nodig heeft, zit u helemaal goed bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Wij helpen u met allerhande installatie- en loodgieterswerkzaamheden. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

 • Lekdetectie
 • Leidingwerk aanleggen
 • Het dekken van uw dak
 • De installatie en het onderhoud van uw cv-ketel
 • Aanpassingen in de badkamer of keuken
 • Het oplossen van verstoppingen
 • Riolering aanleggen en vervangen

Wij zorgen in iedere situatie voor een snelle en nette oplossing. Heeft u last van een lekkage of verstopping? Dan kunt u 24/7 bellen naar onze spoedservice. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om het probleem in Bleiswijk op te lossen.

Hulp bij de verstopping van uw toilet, afvoer en riolering

Een verstopte riolering of wc zorgt voor behoorlijk wat ongemak in het huishouden. Het is daarom van belang dat u zo snel mogelijk een goede loodgieter inschakelt voor het verhelpen van de verstopping. Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf willen u daar graag bij helpen. U kunt ons 24/7 bellen, zelfs in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij zorgen voor een langdurige oplossing door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen. Met onze hulp is een verstopte wc, afvoer of riool in Bleiswijk binnen de kortste keren verleden tijd.

Lekdetectie bij een lekkage in Bleiswijk

Heeft u in Bleiswijk last van een CV lekkage of een lekkage op het dak? Schakel ons in en wij komen snel bij u langs om de lekkage met lekdetectie op te sporen en aan te pakken. Wij gebruiken een specialistische, innovatieve techniek om het probleem bij de bron te verhelpen. Wij zorgen ervoor dat de klus schadevrij, zonder hak- of breekwerk gebeurt. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd, ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport. Dit rapport heeft u ook nodig voor de verzekering.

Onze ontstoppingsdienst in Bleiswijk

Heeft u met spoed een loodgieter nodig voor het verhelpen van een lekkage of verstopping in Bleiswijk? Of wilt u ons inschakelen voor onderhoud aan uw CV? Benader ons dan via 079-3610943 of mail naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Ons loodgieters- en ontstoppingsbedrijf hoopt dan zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de ontstoppingsdienst en lekdetectie in Bleiswijk.