Loodgieter Alphen aan den Rijn

Ontstoppingsdienst in Alphen aan den Rijn

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Afvoer verstopt
  • Lekdetectie
  • Lekkage
  • Riolering aanleggen of vervangen
  • Riool verstopt
  • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Zoekt u een vakkundige loodgieter en ontstoppingsdienst in Alphen aan den Rijn? Van der Hoek Installatiebedrijf verricht alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in uw woning of uw bedrijf. Onder loodgieterswerk verstaan wij bijvoorbeeld een nieuw te installeren cv-ketel, het aanleggen van nieuw leidingwerk en het vervangen van sanitair. Ook kunt u ons bellen voor het installeren van elk type cv-ketel. Dat doen wij snel, vakkundig en met garantie. Heeft u last van een lekkage, verstopping of storing? U kunt ons 24/7 bellen. Ook bij spoed! Onze loodgieters komen bij u in Alphen aan den Rijn dan zo snel mogelijk bij u langs.

Lekkage en andere storingen

Heeft u plotseling een overstroming als gevolg van een lekkage in uw pand in Alphen aan den Rijn? Bel dan onze 24/7 storingsdienst voor lekdetectie. Heeft u een andere storing, of gesprongen en/of verstopte leidingen in uw huis? Wij verhelpen vakkundig alle ongemakken voordat er meer schade ontstaat. Met onze reparatieservice verhelpen wij ook lekkages aan dakgoten, hemelwaterafvoeren en rioleringen.

Verstoppingen oplossen

Heeft u in Alphen aan den Rijn last van een verstopt toilet, of een gootsteen of afvoer die niet doorloopt? Dat is natuurlijk heel erg vervelend. Verstoppingen kunnen namelijk ook waterschade veroorzaken. Wij verhelpen dat graag voor u. Daarom zijn wij 24/7, in het weekend en op feestdagen bereikbaar om uw verstoppingen op te lossen. Dat doen wij met behulp van de nieuwste technieken en materialen.

Verhelpen van uw rioolproblemen in Alphen aan den Rijn

Van der Hoek Installatiebedrijf is het ook het bedrijf dat uw rioolproblemen in Alphen aan den Rijn voor u oplost. Bijvoorbeeld een rioolreiniging of het vervangen van uw riolering. Heeft u een nieuwe riolering nodig? Ook dit kunt u gerust aan ons overlaten. Heeft u last van een lekkage in uw riool ? Dan komen wij graag bij u langs voor een lekdetectie.

Onderhoud van uw cv

Om ervoor te zorgen dat u er in Alphen aan den Rijn warmpjes bij blijft zitten, is regelmatig onderhoud van uw cv-ketel nodig. Dat verlengt de levensduur van uw cv-ketel. Plan daarom tijdig onderhoud van uw ketel in. Van der Hoek Installatiebedrijf komt graag bij u langs voor een grondige inspectie van uw cv-ketel. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak!

Keuken of badkamer verbouwen of renoveren

Onze goed opgeleide vakmannen kunnen u in Alphen aan den Rijn ook heel goed helpen bij het verbouwen of renoveren van uw badkamer of keuken, inclusief de aanleg van al uw leidingwerk. Vooraf spreken wij uiteraard uw wensen voor de renovatie of aanleg van uw keuken, badkamer of sanitair uitvoerig door.

Contact opnemen met Van der Hoek Installatiebedrijf

Heeft u in Alphen aan den Rijn een probleem met uw leidingwerk, riool of cv-ketel? Neem contact met ons op voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 079-3610943 of mail naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Van der Hoek Installatiebedrijf is het loodgietersbedrijf voor u in Alphen aan den Rijn.