Cv ketel Zoeterwoude

Hét cv ketel installatiebedrijf in Zoeterwoude

Zoekt u een cv ketel installateur in Zoeterwoude? Dan kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Wij zijn dé cv ketel specialist en helpen zowel particulieren als bedrijven.
Bij ons vindt u A-merken voor scherpe prijzen. Onze cv monteur is bedreven in zowel cv ketel installatie, onderhoud als reparatie. Hierdoor vindt u bij ons alles op het gebied van cv ketels in Zoeterwoude onder één dak. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Betrouwbare en efficiënte verwarming

Wij voorzien uw woning of bedrijfsruimte in Zoeterwoude van een goede cv ketel. Zodat u altijd kunt rekenen op goede verwarming en warm water. In ons assortiment vindt u cv ketels van A-merken, zoals Intergas, Remeha, Nefit Bosch en Vaillant. Deze zijn scherp geprijsd en hebben een laag energieverbruik. Uitstekend nieuws voor zowel het milieu als uw portemonnee!

Behalve voor het leveren van de cv ketel, zorgen wij ook voor de plaatsing. Onze cv monteur zorgt voor een veilige en correcte aansluiting en de unit ook voor u in. Dit zorgt voor een efficiëntere werking en verbetert het comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Zoeterwoude

Heeft u een storing of defect aan uw cv ketel in Zoeterwoude? Dat lost onze cv monteur vlot voor u op met ondersteuning op afstand of een reparatie. Natuurlijk heeft voorkomen de voorkeur. Dat kan met cv ketel onderhoud.

Van der Hoek Installatiebedrijf biedt voordelige onderhoudsabonnementen voor cv ketel onderhoud in Zoeterwoude aan. Onze monteur komt dan periodiek bij u langs om uw cv installatie te onderhouden. Deze gaat zo niet alleen langer mee, maar verbruikt ook minder energie en u heeft minder kans op een koolmonoxide lekkage. En natuurlijk neemt ook de kans op een onverwachte storing of defect af, waardoor u niet onverwacht in de kou komt te zitten!

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé cv installateur voor cv ketel installatie, onderhoud en reparatie in Zoeterwoude. We zijn gecertificeerd volgens de K25000 CO-Vrij gasketelwet, wat betekent dat wij voorop lopen op het gebied van energiezuinigheid, veiligheid en milieu. Bovendien leveren wij u een hoge kwaliteit cv ketel inclusief installatie voor een lage prijs! Andere voordelen zijn:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u onze cv ketel monteur nodig in Zoeterwoude? Voor voor meer informatie of een vrijblijvende offerte vult u het contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Wilt u liever bellen of e-mailen? Dan bereikt u ons via 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.