Cv ketel Zoetermeer

Hét installatiebedrijf voor uw cv ketel in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een cv ketel installateur in Zoetermeer? Dan kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Onze ervaren cv monteur zorgt voor de installatie, reparatie en het onderhoud van uw cv installatie. Zo kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het verwarmen van uw woning of bedrijf in Zoetermeer. We zijn gecertificeerd en leveren hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Meer weten? Vul voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag ons contactformulier in.

Efficiënte en betrouwbare verwarming

De cv ketel is het hart van het verwarmingssysteem van uw woning of bedrijf in Zoetermeer. Het voorkomt dat het binnen te koud wordt en zorgt voor warm tapwater. Bij ons koopt u een moderne cv-ketel van een topmerk als Intergas, Vaillant, Nefit Bosch of Remeha met een laag energieverbruik. Goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Ook het plaatsen van de cv installatie regelen wij voor u. Onze cv monteur zorgt voor een correcte en veilige aansluiting en regelt hem meteen goed voor u in voor maximale efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Zoetermeer

Zonder goed werkende cv ketel heeft u geen verwarming of warm water. Is er sprake van een defect? Dan moet dit zo snel mogelijk worden opgelost. Onze cv monteur zorgt voor een vlotte reparatie. Maar liever nog voorkomen we dit door op tijd onderhoud uit te voeren. Dit voorkomt storingen en zorgt ervoor dat uw ketel zo efficiënt mogelijk werkt.

Sluit daarom een voordelig onderhoudscontract bij ons af voor cv ketel onderhoud in Zoetermeer, dan houdt onze monteur uw cv installatie in topconditie. De voordelen van cv ketel onderhoud zijn: een langere levensduur van uw cv installatie, voorkomen van koolmonoxide lekkages, betere energie-efficiëntie (en dus een lagere energierekening) en uiteraard minder kans op storingen en onnodige reparaties.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Met Van der Hoek Installatiebedrijf kiest u in Zoetermeer voor een gecertificeerde cv installateur volgens de verplichte K25000 CO-Vrij gasketelwet. We hanteren scherpe prijzen voor onze cv ketels en u kunt erop rekenen dat al onze werkzaamheden voldoen aan de geldende voorschriften op het gebied van veiligheid, energiezuinigheid en milieu. Alle voordelen op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u gebruik maken van de services van onze cv ketel monteur in Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren snel. Voor vragen telefonisch bereikbaar op 079 361 09 43 en via e-mail op info@vanderhoekinstallatie.nl.