Cv ketel Zevenhuizen

Hét cv ketel installatiebedrijf in Zevenhuizen

Wilt u in Zevenhuizen een cv ketel laten plaatsen, onderhouden of repareren? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf de cv installateur die u zoekt! Bij ons koopt u een hoogwaardige cv installatie (met plaatsing) voor een scherpe prijs. Verder kunt u ook bij ons terecht voor een voordelig geprijsd abonnement voor cv onderhoud in Zevenhuizen. En zijn wij ook beschikbaar wanneer uw cv ketel een reparatie nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!

Efficiënte en betrouwbare verwarming

Op zoek naar een goede cv ketel voor uw woning of bedrijf? Wij zijn dé cv installateur van Zevenhuizen en beschikken over een uitgebreide collectie cv installaties van A-merken. Bij ons koopt u een ketel van een A-merk, zoals Vaillant, Intergas, Remeha en Nefit Bosch voor een scherpe prijs. Hiermee haalt u een moderne cv ketel in huis met een laag energieverbruik, waar u jarenlang plezier van heeft. De installatie wordt geplaatst door onze eigen cv monteur, die de ketel perfect voor u afstelt.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Zevenhuizen

Heeft u in Zevenhuizen problemen met uw cv ketel? Met een snelle reparatie van onze cv monteur heeft u in no-time weer verwarming en warm water. Maar een storing voorkomen heeft natuurlijk altijd de voorkeur. Daarom is het jaarlijkse cv onderhoud ook zo belangrijk.

Bij ons een abonnement voor cv ketel onderhoud in Zevenhuizen zeer voordelig geprijsd. Sluit hem dus meteen af bij de aanschaf van een nieuwe ketel, dan houdt onze cv monteur uw installatie in topconditie. De voordelen van uw cv installatie goed laten onderhouden zijn: een langere levensduur van uw installatie, een koolmonoxide lekkage wordt sneller opgemerkt, het energieverbruik van cv ketel is lager én u voorkomt onnodige reparaties. Periodiek cv ketel onderhoud is een investering die zich zeker terugbetaald.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn de cv installateur in Zevenhuizen die u voorziet van een A-merk cv ketel inclusief plaatsen, maar waar u ook terechtkunt voor cv onderhoud en een reparatie. Hierbij kunt u altijd rekenen op onze hoogwaardige service en scherpe tarieven. Onze pluspunten op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u onze cv monteur inschakelen in Zevenhuizen. Vul dan vrijblijvend het contactformulier in en we voorzien u van een offerte op maat. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 079 361 09 43 en via e-mail op info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook voor vragen.