Cv ketel Wassenaar

Hét cv ketel installatiebedrijf in Wassenaar

Heeft u een cv ketel installateur nodig in Wassenaar? Van der Hoek Installatiebedrijf is dé expert op het gebied van centrale verwarming. Bij ons een cv ketel van een A-merk kopen voor een scherpe prijs. Onze ervaren cv monteur is beschikbaar voor cv ketel installatie, onderhoud en reparatie. Hij voorziet uw woning of bedrijf in Wassenaar vlot van een passende oplossing. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan ons contactformulier in.

Betrouwbare en efficiënte verwarming

Zonder cv ketel heeft u geen verwarming of warm water voor uw huis of bedrijf in Wassenaar. Zoekt u een nieuwe? Wij voorzien uw voor een scherpe prijs van een betrouwbare cv ketel van een topmerk als Nefit Bosch, Remeha, Intergas of Vaillant. Deze moderne cv ketels hebben allemaal een laag energieverbruik. Goed voor het milieu en ook voor uw portemonnee.

Kies voor ons wanneer u een hoge kwaliteit cv installatie wilt voor een lage prijs. Onze ervaren cv monteur zorgt dat uw nieuwe ketel veilig en correct wordt aangesloten. En ook dat hij goed wordt ingeregeld voor optimaal comfort en energie-efficiëntie.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Wassenaar

Heeft uw cv ketel in Wassenaar een storing of defect? Dan kunt u rekenen op onze cv monteur voor een snelle reparatie. Al heeft voorkomen natuurlijk de voorkeur. Door ons periodiek cv ketel onderhoud te laten uitvoeren, blijft uw ketel in topconditie.

Kies daarom voor een aantrekkelijk onderhoudscontract voor cv ketel onderhoud in Wassenaar. Onze monteur komt voor een scherp tarief bij u langs en zorgt er dan voor dat uw cv installatie optimaal blijft presteren. Een goed onderhouden cv installatie gaat langer mee, verbruikt minder energie en heeft minder kans op koolmonoxide lekkages. Ook heeft een goed werkende ketel een lager energieverbruik en minder kans op een onverwachte storing of defect!

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé allround cv installateur van Wassenaar en omstreken. Wij leveren u een cv ketel van een A-merk voor een scherpe prijs. En we zijn ook beschikbaar voor de installatie, reparatie en het onderhoud van uw cv ketel. Bovendien beschikt ons installatiebedrijf over de verplichte K25000 CO-Vrij gasketelwet certificering waardoor wij altijd voorop lopen op het gebied van milieu, energiezuinigheid en veiligheid. Andere voordelen zijn:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u in Wassenaar interesse in de diensten van onze cv ketel monteur? En wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een vraag stellen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen snel contact met u op. Liever bellen of e-mailen? Dat kan via 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.