Cv ketel Waddinxveen

Dé cv ketel monteur van Waddinxveen

Wilt u een cv ketel laten plaatsen, onderhouden of repareren in Waddinxveen? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf dé cv installateur voor u! Wij voorzien u van een hoogwaardige cv installatie (inclusief plaatsing) voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden we ook voordelig geprijsde abonnementen voor cv onderhoud in Waddinxveen aan. En u kunt u ook op ons rekenen wanneer uw cv ketel een reparatie nodig heeft. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact op via ons contactformulier!

Efficiënte en betrouwbare verwarming

Als dé cv installateur van Waddinxveen voorzien wij uw woning of bedrijf van een hoge kwaliteit cv ketel. Wij hebben een uitgebreide collectie cv installaties van A-merken om uit te kiezen. Hierin vindt u onder andere bekende merken als Vaillant, Nefit Bosch, Intergas en Remeha. Deze moderne cv ketels zijn energiezuinig, waardoor uw energieverbruik omlaag gaat. Dat betekent minder CO₂-uitstoot en een lagere energierekening. De installatie gebeurt door onze eigen cv monteur, die zorgt voor een vlekkeloze installatie en een ketel die is afgesteld voor hoog comfort en een laag energieverbruik.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Waddinxveen

Heeft u cv ketel problemen in Waddinxveen? Dan kunt u rekenen op onze cv monteur voor een snelle reparatie. Hij zorgt er in no-time voor dat u weer verwarming en warm water heeft. En wist u dat hij met jaarlijks cv onderhoud ook veel storingen kan voorkomen?

Wij raden dan ook aan om bij de aanschaf van een nieuwe ketel direct een abonnement voor cv ketel onderhoud in Waddinxveen bij ons af te sluiten. Onze cv monteur komt dan jaarlijks bij u langs voor onderhoud. De voordelen van jaarlijks onderhoud zijn van uw cv installatie zijn: een langere levensduur, koolmonoxide lekkages worden sneller opgespoord, uw cv ketel verbruikt minder energie én het voorkomt zoals gezegd onnodige reparaties. Periodiek onderhoud is dan ook een investering die zich altijd terugbetaald.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé allround cv installateur in Waddinxveen. Bij ons kunt u terecht voor een A-merk cv ketel inclusief installatie, maar ook voor cv onderhoud en een snelle reparatie. Wij staan bekend om onze hoogwaardige service en scherpe tarieven. Onze pluspunten:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u in Waddinxveen gebruik maken van de diensten van onze cv monteur? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 079 361 09 43 en via e-mail op info@vanderhoekinstallatie.nl.