Cv ketel Voorschoten

Hét cv ketel installatiebedrijf in Voorschoten

Zoekt u een cv ketel installateur voor uw woning of bedrijf in Voorschoten? Dan moet u bij Van der Hoek Installatiebedrijf zijn. Wij zijn dé expert op het gebied van centrale verwarming. Een cv ketel van een A-merk koopt u bij ons voor een scherpe prijs. Onze ervaren cv monteur regelt de cv ketel installatie, het onderhoud en eventueel een reparatie voor u. Hij zorgt dat u in Voorschoten vlot van een passende oplossing wordt voorzien. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Betrouwbare en efficiënte verwarming

Uw huis of bedrijf in Voorschoten heeft een goede cv ketel nodig, anders heeft u geen verwarming of warm water. Bij ons koopt u een betrouwbare cv ketel van een A-merk zoals Remeha, Nefit Bosch, Intergas of Vaillant. Deze moderne cv ketels zijn bij ons scherp geprijsd en hebben een laag energieverbruik. Dat is goed nieuws voor het milieu én voor uw portemonnee!

De installatie doen wij ook voor u. Onze ervaren cv monteur zorgt ervoor dat hij veilig en correct wordt aangesloten. En hij stelt hem op de juiste manier in, waardoor hij efficiënter werkt en optimaal comfort biedt.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Voorschoten

Ook voor een storing of een defect aan uw cv ketel in Voorschoten kunt u bij ons terecht. Onze cv monteur zorgt met de juiste ondersteuning of een reparatie dat het probleem snel is opgelost. Al heeft voorkomen natuurlijk onze de voorkeur. Laat daarom regelmatig cv ketel onderhoud uitvoeren om uw ketel in topconditie te houden.

Bij ons kunt u terecht voor een voordelig onderhoudsabonnement voor cv ketel onderhoud in Voorschoten. Onze monteur zorgt dan dat uw cv installatie optimaal blijft presteren. Uw cv installatie gaat dan niet alleen langer mee, hij verbruikt ook minder energie en het verkleint de kans op koolmonoxide lekkages. Ook heeft een goed werkende ketel een lager energieverbruik en u heeft minder kans op een onverwachte storing of defect!

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn hét installatiebedrijf voor cv ketel installatie, onderhoud en reparatie in Voorschoten. Als cv installateur beschikken wij over de verplichte K25000 CO-Vrij gasketelwet certificering, waardoor wij voorop lopen op het gebied van energiezuinigheid, veildigheid en milieu. En ook niet onbelangrijk, wij leveren u een A-merk cv ketel inclusief installatie voor een zeer scherpe prijs! Alle voordelen op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u onze cv ketel monteur inschakelen in Voorschoten? Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag vult u ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever bellen of e-mailen? Dat kan via 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.