Cv ketel Voorburg

Hét cv ketel installatiebedrijf in Voorburg

Bent u op zoek naar een gerenommeerde cv ketel installateur in Voorburg? Van der Hoek Installatiebedrijf is beschikbaar voor zowel cv installatie, onderhoud als reparatie. Onze deskundige cv monteurs voorzien uw woning of bedrijfsruimte in Voorburg vlot van een oplossing op maat. Ons installatiebedrijf is uiteraard gecertificeerd; en wij leveren hoge kwaliteit voor een scherp tarief! Vul voor meer informatie of een offerte vrijblijvend ons contactformulier in.

Energiezuinige en betrouwbare verwarming

Zonder cv ketel geen verwarming of warm tapwater in uw woning of bedrijf in Voorburg. Bij ons kunt u voor een scherpe prijs een betrouwbare cv ketel van een topmerk kopen. Zoals: Vaillant, Nefit Bosch, Remeha of Intergas. Dit zijn moderne cv ketels met een laag energieverbruik. Ze hebben een lage CO₂-uitstoot en zorgen ook voor een lagere energierekening. Wanneer u bij ons koopt, dan zorgt onze ervaren cv monteur voor de cv installatie. U kunt er dan op vertrouwen dat veilig en correct wordt aangesloten en dat hij meteen goed wordt ingeregeld voor optimale efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en -reparatie in Voorburg

Met een goed functionerende cv ketel bent u verzekerd van warm tapwater en verwarming in uw woning of bedrijf in Voorburg. Mocht er ooit een defect of een storing optreden? Dan kunt u voor een snelle reparatie van terecht bij onze cv monteur. Maar voorkomen dat het zover komt, heeft natuurlijk de voorkeur. Periodiek onderhoud kan toekomstige problemen voorkomen en houdt uw cv ketel in topconditie.

Sluit daarom meteen bij aankoop een voordelig contract voor cv ketel onderhoud in Voorburg bij ons af. Onze monteur zorgt er dan met periodiek onderhoud voor dat uw cv installatie altijd topconditie verkeert! Dit voorkomt koolmonoxide lekkages, zorgt voor een lager energieverbruik, verkleint de kans op storingen en defecten én uw cv installatie gaat langer mee!

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé allround cv installateur van de regio Voorburg. Bij ons koopt u voordelig een cv ketel van een topmerk. Onze monteur zorgt voor de cv ketel installatie en is ook beschikbaar voor onderhoud en reparatie. Ons installatiebedrijf beschikt over de verplichte K25000 CO-Vrij gasketelwet certificering, wat aantoont dat wij voorop lopen met energiezuinigheid, veiligheid en milieu. Andere voordelen zijn:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact op

Wilt u een offerte ontvangen voor de diensten van onze cv ketel monteur in Voorburg? Of heeft u een vraag? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen snel contact met u op. Wij zijn ook bereikbaar per telefoon 079 361 09 43 en e-mail info@vanderhoekinstallatie.nl.