Cv ketel Rotterdam

Hét installatiebedrijf voor uw cv ketel in Rotterdam

Zoekt u een deskundige cv ketel installateur in Rotterdam? Voor een cv installatie, onderhoud of reparatie? Dan kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Wij beschikken over ervaren cv monteurs die uw huis of bedrijfsruimte in Rotterdam vlot van een maatwerk oplossing voorzien. Verder is ons installatiebedrijf gecertificeerd en levert het hoge kwaliteit voor scherpe prijzen! Meer weten? Vul voor een offerte of het stellen van een vraag vrijblijvend ons contactformulier in.

Energiezuinige en betrouwbare verwarming

Uw cv ketel voorziet u in Rotterdam van een aangename temperatuur en warm tapwater in uw woon- of bedrijfsruimte. Bij ons koopt u voor een scherpe prijs betrouwbare cv ketels van topmerken als: Intergas, Vaillant, Nefit Bosch en Remeha. Deze moderne cv ketels hebben een laag energieverbruik. Dat betekent minder CO₂-uitstoot en ook een lagere energierekening. Het plaatsen van uw nieuwe cv installatie kunt u overlaten aan onze ervaren cv monteur. Hij zorgt ervoor dat alles veilig en correct wordt aangesloten en dat het apparaat goed wordt ingeregeld voor maximale efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Rotterdam

Een goed functionerende cv ketel is onmisbaar voor warm tapwater en het verwarmen van uw woning of bedrijf in Rotterdam. U bent ervan afhankelijk, dus een defect of storing moet zo snel mogelijk worden opgelost. Onze cv monteur heeft de reparatie van uw cv ketel vlot voor u geregeld. Maar voorkomen dat u dat uw ketel kapot gaat, heeft natuurlijk de voorkeur. Met periodiek onderhoud kunnen we veel storingen en defecten voorkomen en houden we uw ketel in topconditie.

Wij bieden voordelige contracten aan voor cv ketel onderhoud in Rotterdam. Met periodiek onderhoud houdt onze monteur uw cv installatie in topconditie! Uw cv installatie gaat hierdoor langer mee, het voorkomt koolmonoxide lekkages, uw ketel verbruikt hij minder energie – wat goedkoper en beter voor het milieu is – en het verkleint de kans op storingen en reparaties die voorkomen hadden kunnen worden.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé allround cv installateur van de regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een cv ketel, maar ook voor cv ketel installatie, onderhoud en reparatie. Wij beschikken over de verplichte K25000 CO-Vrij gasketelwet certificering en lopen voorop met energiezuinigheid, veiligheid en milieu. Ook fijn: wij bieden u veel cv ketel voor weinig geld! Andere voordelen zijn:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wilt u gebruik maken van de diensten van onze cv ketel monteur in Rotterdam? Vul dan ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Heeft u een vraag? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 079 – 361 09 43 en via e-mail op info@vanderhoekinstallatie.nl.