Cv ketel Pijnacker

Hét cv ketel installatiebedrijf van Pijnacker

Op zoek naar dé cv ketel monteur van Pijnacker? Bij Van der Hoek Installatiebedrijf kunt u terecht voor het laten plaatsen van een nieuwe cv installatie, maar ook voor cv onderhoud en reparatie. Wij zijn volledig gecertificeerd en bieden u in Pijnacker een cv ketel van een A-merk inclusief installatie voor een scherpe prijs. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op!

Betrouwbare en energiezuinige verwarming

Een betrouwbare cv ketel is onmisbaar voor het verwarmen van uw woning of bedrijf in Pijnacker. Is het tijd om uw ketel te vervangen? In ons assortiment vindt u scherp geprijsde A-merken zoals Intergas, Remeha, Vaillant en Nefit Bosch. Zeer betrouwbare cv ketels met een laag energieverbruik. Dat is goed nieuws voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Het plaatsen van de cv installatie wordt gedaan door onze eigen cv monteur en zit bij de prijs in. Hij zorgt voor een correcte aansluiting en stelt hem af voor maximale efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Pijnacker

Een storing of defect aan uw cv ketel in Pijnacker levert al snel veel ongemak op. Geen verwarming. Geen warm water. Met een snelle reparatie heeft onze cv monteur dat snel voor uw opgelost. Maar liever voorkomen wij een storing door op tijd onderhoud in te plannen. Veel storingen en defecten kunnen namelijk worden voorkomen met periodiek cv ketel onderhoud.

Sluit bij het kopen van uw ketel daarom direct een voordelig contract voor cv ketel onderhoud in Pijnacker bij ons af. Onze cv monteur houdt uw installatie dan in topconditie. De voordelen: uw cv installatie gaat langer mee, het voorkomt ook koolmonoxide lekkages en de energie-efficiëntie gaat omhoog (en uw energielasten dus omlaag). En ook de kans op storingen en reparaties die voorkomen hadden neemt af.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is uw cv installateur in Pijnacker, volledig gecertificeerd volgens de K25000 CO-Vrij gasketelwet. Bij ons krijgt u een A-merk cv ketel inclusief installatie voor een scherpe prijs. De voordelen op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Meer weten?

Wilt u een offerte voor het plaatsen van een cv ketel door onze cv ketel installateur in Pijnacker? Een onderhoudscontract afsluiten? Neem dan contact op via ons contactformulier. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar via 079 361 09 43 en per e-mail op info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook voor vragen.