Cv ketel Nootdorp

Dé cv ketel monteur van Nootdorp

Op zoek naar een cv ketel monteur in Nootdorp? Van der Hoek Installatiebedrijf is dé specialist op het gebied van centrale verwarming. Wij voorzien u voor een scherpe prijs van een A-merk cv installatie, inclusief montage in Nootdorp. En omdat uw ook voor cv onderhoud en reparatie bij ons terechtkunt, vindt u bij ons alles wat u nodig heeft onder één dak! Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie contact met ons op via ons contactformulier.

Betrouwbare en energiezuinige verwarming

Moderne, energiezuinige cv ketel kopen voor uw woning of bedrijf in Nootdorp? Bij ons vindt u een grote collectie scherp geprijsde cv installaties van A-merken. Met een merk als Vaillant, Intergas, Remeha of Nefit Bosch cv ketel kiest u voor kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Door het lage energieverbruik stoten ze minder CO₂ uit en bespaart u op uw energielasten. De installatie wordt gedaan door onze eigen cv monteur. Dit zit bij de prijs in, en hij stelt uw ketel meteen af voor maximale efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Nootdorp

Een storing of defect aan de cv ketel van uw huis of bedrijfsruimte in Nootdorp lost onze cv monteur vakkundig voor u op met een snelle reparatie. Zo zit u niet langer dan nodig zonder verwarming en warm water. Maar wist u dat veel cv ketel storingen kunnen worden voorkomen met periodiek onderhoud?

Sluit daarom een voordelig abonnement voor cv ketel onderhoud in Nootdorp bij ons af. Onze cv monteur komt dan volgens afspraak bij u langs om uw ketel te onderhouden. Hierdoor gaat uw cv installatie langer mee, worden koolmonoxide lekkages sneller ontdekt, blijft de energie-efficientie van uw ketel hoog en worden problemen opgelost voordat er een reparatie nodig is

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé cv installateur van Nootdorp en omgeving. Wij zijn gecertificeerd volgens de K25000 CO-Vrij gasketelwet en staan voor hoge kwaliteit. Bij ons kunt u een A-merk cv ketel kopen en laten installeren voor een scherpe prijs. Andere voordelen zijn:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een offerte voor een cv ketel installateur in Nootdorp? Of heeft u een vraag? Laat een bericht achter op ons contactformulier, dan nemen wij snel contact met u op. Liever bellen of mailen? Dat kan ook via 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.