Cv ketel Leiderdorp

Cv ketel monteur Leiderdorp

Bent u op zoek naar een ervaren cv ketel monteur in Leiderdorp? Kies dan voor Van der Hoek Installatiebedrijf. Bij ons vindt u alles op het gebied van cv ketels onder 1 dak. Als dé cv installateur van de regio verkopen en plaatsen wij niet alleen cv installaties, maar zijn wij ook beschikbaar voor cv ketel onderhoud en reparatie in Leiderdorp. Wij leveren uw hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wilt u meer weten of een scherpe offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier!

Efficiënte en betrouwbare verwarming

Moet bij u thuis of op het bedrijf in Leiderdorp de cv ketel worden vervangen? Bij ons vindt u een groot aanbod A-merken voor scherpe prijzen, zoals Nefit Bosch, Remeha, Vaillant en Intergas. Hiermee bent u verzekerd van een cv ketel waar u op kunt rekenen. De montage van uw cv installatie zit bij de prijs in. Dit wordt door een van onze eigen cv monteurs gedaan. Wij sluiten uw nieuwe cv ketel aan volgens het boekje en stellen hem ook voor u af maximale energie-efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Leiderdorp

Heeft de cv ketel van uw huis of bedrijf in Leiderdorp last van een storing of een defect? Dan zorgt onze cv monteur ervoor dat u snel weer over warm water en verwarming kunt beschikken. Wist u trouwens dat wij met jaarlijks cv onderhoud veel onnodige reparaties kunnen voorkomen?

Als klant kunt u bij ons een scherp geprijsd abonnement voor cv ketel onderhoud in Leiderdorp afsluiten. Onze monteur komt dan elk jaar bij u langs voor onderhoud aan uw cv installatie. Ook kunnen we dan direct uw ketel op koolmonoxide lekkages controleren, wel zo veilig. Goed onderhoud is daarom niet alleen noodzakelijk, het betaalt zich vanzelf terug.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn de go-to-place in Leiderdorp voor een scherp geprijsde cv ketel van een A-merk (inclusief installatie). Ons installatiebedrijf levert u vakwerk en hoogwaardige service; en is ook beschikbaar voor cv ketel onderhoud en reparatie. Onze pluspunten op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een nieuwe cv ketel nodig in Leiderdorp? Of heeft uw huidige ketel onderhoud of een reparatie nodig? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Dit is geheel vrijblijvend en u hoort dan snel van ons. Bellen of mailen kan ook. Wij zijn bereikbaar op 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.