Cv ketel Leiden

Hét installatiebedrijf voor uw cv ketel in Leiden

Zoekt u een ervaren cv ketel installateur in Leiden? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf de specialist die u zoekt. Onze cv monteurs zorgen niet alleen voor de installatie, van uw cv installatie, maar zijn er ook voor reparatie en het onderhoud. Bij ons kunt u altijd rekenen op een betrouwbare, efficiënte oplossing voor het verwarmen van uw huis of bedrijf in Leiden. Ons installatiebedrijf is gecertificeerd en levert hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het contactformulier in.

Efficiënte en betrouwbare verwarming

De cv ketel is het hart van de centrale verwarming van uw huis of bedrijf in Leiden. Hij zorgt voor een aangename temperatuur binnenshuis en voor warm tapwater. Zoekt u een nieuwe cv-ketel? Dan kunt u bij ons terecht voor topmerken als: Intergas, Vaillant, Nefit Bosch en Remeha. Dit zijn moderne cv ketels met een laag energieverbruik. Goed voor het milieu dus, maar ook om uw energierekening laag te houden. Het plaatsen van de cv installatie wordt gedaan door onze ervaren cv monteur. Hij zorgt voor een correcte en veilige aansluiting; en ook voor het inregelen. Zo kunt u genieten van maximale efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Leiden

Een goed werkende cv ketel is noodzakelijk voor verwarming en warm water. Is er sprake van een storing of een defect? Dan moet dit zo snel mogelijk worden verholpen. Onze cv monteur heeft de reparatie vlot voor u uitgevoerd. Maar liever voorkomen we dat uw cv ketel kapot gaat door op tijd onderhoud uit te voeren. Hiermee kunnen veel storingen worden voorkomen en het verbetert de efficiëntie van uw ketel.

Sluit daarom meteen een voordelig contract voor cv ketel onderhoud in Leiden bij ons af, dan zorgt onze monteur dat uw cv installatie in topconditie blijft. Door te kiezen voor periodiek cv ketel onderhoud: gaat uw cv installatie langer mee, voorkomen we koolmonoxide lekkages, is de energie-efficiëntie hoger (en de energierekening lager) en uiteraard is er minder kans op storingen en reparaties die voorkomen hadden kunnen worden.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Met Van der Hoek Installatiebedrijf kiest u in Leiden voor een cv installateur die beschikt over de verplichte K25000 CO-Vrij gasketelwet certificering. Bij ons krijgt u veel cv ketel voor weinig. En u kunt erop rekenen dat wij voorop lopen op het gebied van veiligheid, energiezuinigheid en milieu. Alle voordelen op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u onze cv ketel monteur inschakelen in Leiden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Voor vragen zij wij telefonisch bereikbaar op 079 361 09 43 en via e-mail op info@vanderhoekinstallatie.nl.