Cv ketel Den Hoorn

Dé cv ketel monteur van Den Hoorn

Heeft u een cv monteur nodig in Den Hoorn om een cv ketel te plaatsen, onderhouden of repareren? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf de vakman die u zoekt. Wij zijn dé cv installatie specialist! We voorzien uw van een hoogwaardige cv ketel inclusief plaatsing voor een scherpe prijs. En onze ervaren monteurs zijn ook beschikbaar voor cv onderhoud en reparatie in Den Hoorn. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier!

Betrouwbare en energiezuinige verwarming

Wij voorzien uw woning of bedrijf in Den Hoorn van een betrouwbare, energiezuinige cv ketel. In onze grote collectie scherp geprijsde cv installaties vindt u namelijk A-merken voor een scherpe prijs, zoals Vaillant, Nefit Bosch, Intergas of Remeha? Met deze moderne cv ketels bent u verzekerd van een laag energieverbruik. Goed voor het milieu én voor een lage energierekening. Het plaatsen wordt gedaan door onze eigen cv monteur, en zit bij de prijs in. Omdat wij zowel ervaren als gecertificeerd zijn, kunt u rekenen op een vlekkeloze installatie en een ketel die is afgesteld voor maximale energie-efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Den Hoorn

Heeft u in Den Hoorn problemen met uw cv ketel? Onze cv monteur zorgt er met een snelle reparatie voor dat u in no-time weer verwarming en warm water heeft. Wist u trouwens dat met jaarlijks cv onderhoud veel storingen kunnen worden voorkomen?

Wij raden bij aankoop van uw nieuwe ketel daarom altijd aan om een voordelig abonnement voor cv ketel onderhoud in Den Hoorn bij ons af te sluiten. Onze cv monteur houdt uw ketel dan in topconditie. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van uw cv installatie, maar brengt ook eventuele koolmonoxide lekkages sneller aan het licht, het verhoogt de energie-efficientie van uw cv ketel én het voorkomt zoals gezegd onnodige reparaties. Periodiek onderhoud betaalt zich dan ook zeker terug.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn een gecertificeerde cv installateur in Den Hoorn waar u terechtkunt voor een cv ketel inclusief installatie, maar ook voor cv onderhoud en reparatie. Hierbij kunt u rekenen op hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij bieden u:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een onze cv ketel installateur inschakelen in Den Hoorn? Of heeft u een vraag? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen snel contact met u op. Bellen of mailen kan ook via 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.