Cv ketel Den Haag

Hét installatiebedrijf voor uw cv ketel in Den Haag

Heeft u een ervaren cv ketel installateur nodig in Den Haag? Voor cv installatie, reparatie of onderhoud? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf de vakman die u zoekt. Met onze ervaren cv monteurs voorzien wij uw woning of bedrijf in Den Haag altijd van een snelle en efficiënte oplossing. Ons installatiebedrijf is uiteraard gecertificeerd en levert hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Vul voor meer informatie (of een offerte) vrijblijvend ons contactformulier in.

Energiezuinige en betrouwbare verwarming

De cv ketel zorgt voor een aangename temperatuur en warm tapwater in uw huis of bedrijf in Den Haag. Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig? Bij ons koopt u topmerken als: Intergas, Vaillant, Nefit Bosch en Remeha voor een scherpe prijs. Deze moderne cv ketels hebben een laag energieverbruik. Dit zorgt voor minder CO₂-uitstoot, maar ook voor een lagere energierekening. Onze ervaren cv monteur zorgt voor het plaatsen van uw nieuwe cv installatie. Hij zorgt voor een correcte en veilige aansluiting; en ook dat het apparaat goed wordt ingeregeld. Zo zorgt hij voor maximale efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Den Haag

Uw cv ketel zorgt voor het verwarmen van uw woning of bedrijf in Den Haag, en ook voor warm tapwater. Omdat u hiervan afhankelijk bent, moet een storing of een defect zo snel mogelijk worden verholpen. Onze cv monteur heeft de reparatie van uw cv ketel vlot voor elkaar. Maar natuurlijk is het beter om te voorkomen dat u dat uw ketel kapot gaat. Met periodiek onderhoud kunnen veel storingen worden voorkomen en werkt uw ketel efficiënter.

Sluit daarom bij de aanschaf van een nieuwe ketel meteen een voordelig contract voor cv ketel onderhoud in Den Haag bij ons af. Dan houdt onze monteur uw cv installatie in topconditie. Met periodiek cv ketel onderhoud: gaat uw cv installatie langer mee, worden koolmonoxide lekkages voorkomen, verbruikt hij minder energie (goedkoper én beter voor het milieu) en er is minder kans op storingen en reparaties die met beter onderhoud voorkomen hadden kunnen worden.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé cv installateur voor cv ketel installatie, onderhoud en reparatie in Den Haag. Ons installatiebedrijf beschikt over de verplichte K25000 CO-Vrij gasketelwet certificering en loopt voorop op het gebied van veiligheid, energiezuinigheid en milieu. Ook niet onbelangrijk: wij bieden u veel cv ketel voor weinig! Alle voordelen op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u onze cv ketel monteur nodig in Den Haag? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Dan nemen wij snel contact met u op. Voor het stellen van een vraag zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 079 – 361 09 43 en via e-mail op info@vanderhoekinstallatie.nl.