Cv ketel Delft

Cv ketel monteur Delft

Heeft u een cv ketel monteur nodig in Delft? Dan kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Wij zijn dé cv installateur voor het plaatsen, onderhouden en repareren van cv installaties. In onze collectie vindt u scherp geprijsde cv’s van A-merken inclusief montage. En omdat wij ook cv ketel onderhoud en reparaties in Delft uitvoeren, vindt u bij ons alles onder 1 dak. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

Efficiënte en betrouwbare verwarming

Heeft u thuis of op de zaak in Delft een nieuwe cv ketel nodig? Wij hebben een groot aanbod A-merken in onze collectie, zoals Vaillant, Intergas, Nefit Bosch en Remeha. Met een van deze topmerken bent u verzekerd van een betrouwbare cv ketel, waar u jarenlang van op aan kunt. Het plaatsen van uw cv installatie zit bij de prijs in en wordt gedaan door een van onze eigen cv monteurs. Hij zorgt dat alles volgens de richtlijnen wordt aangesloten en ook voor een goede afstelling uw cv ketel. Zo verbruikt hij minder energie en is het comfort optimaal.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Delft

Vertoont de cv ketel van uw woning of bedrijf in Delft kuren? En is er sprake van een storing of een defect? Onze cv monteur lost het vlot voor u op, en zorgt dat u snel weer over warm water en verwarming heeft.

Wist u dat wij met periodiek cv onderhoud veel reparaties kunnen voorkomen? Onze klanten kunnen een scherp geprijsd abonnement voor cv ketel onderhoud in Delft bij ons afsluiten. Wij komen dan jaarlijks bij u langs om uw cv installatie in topconditie te houden. Ook kunnen we meteen op koolmonoxide lekkages controleren, wel zo veilig. Goed onderhoud betaalt zich dan ook altijd terug.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn in Delft hét bedrijf voor een scherp geprijsde cv ketel van een A-merk, inclusief montage. Ons installatiebedrijf levert vakwerk en hoogwaardige service, waaronder ook cv ketel onderhoud en reparatie. Onze pluspunten op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact op

Wilt u dat wij een cv ketel bij u komen plaatsen, onderhouden of repareren in Delft? Of heeft u een vraag voor ons? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier, dan hoort u snel van ons. Liever bellen of mailen? Wij zijn ook bereikbaar op 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.