Cv ketel Boskoop

Cv ketel monteur Boskoop

Bent u op zoek naar een cv ketel monteur in Boskoop? Voor het laten plaatsen, onderhouden of repareren van een cv installatie kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Wij zijn de cv installateur die hoge kwaliteit levert voor een scherpe prijs. We leveren en plaatsen cv’s van A-merken; bieden scherp geprijsde abonnementen voor cv onderhoud in Boskoop aan; en doen ook cv ketel reparaties. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!

Efficiënte en betrouwbare verwarming

Bent u thuis of op de zaak in Boskoop toe aan een nieuwe cv ketel? Bij ons koopt u voordelig een cv installatie van een A-merk, zoals Remeha, Intergas, Vaillant of Nefit Bosch. Met een moderne cv ketel van een van deze topmerken bent u verzekerd van een betrouwbare unit, waar u vele jaren plezier van zult hebben. De installatie zit bij de prijs in en wordt uitgevoerd door onze eigen cv monteur. Hij zorgt dat alles correct en veilig wordt aangesloten en dat uw cv ketel goed wordt afgesteld, voor een hoge energie-efficiëntie en optimaal comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Boskoop

Is er in Boskoop sprake van een defect of een storing aan uw cv ketel? Dan kunt u terecht bij onze cv monteur! Hij zorgt ervoor dat u snel weer over warm water en verwarming beschikt. Wist u dat met jaarlijks cv onderhoud veel reparaties zijn te voorkomen?

Sluit daarom een scherp geprijsd abonnement voor cv ketel onderhoud in Boskoop bij ons af. Dan komen we elk jaar bij u langs en houden we uw cv installatie in topconditie. Dit zorgt er onze andere voor dat: uw cv ketel langer meegaat; uw ketel minder energie verbruikt; en dat veel reparaties kunnen worden voorkomen. Dit betaalt zich dan ook altijd terug.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij voorzien u in Boskoop van een A-merk cv ketel inclusief montage. Ons installatiebedrijf staat bekend om zijn scherpe tarieven en hoogwaardige service; en is ook beschikbaar voor cv ketel onderhoud en reparatie. Alle pluspunten op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact op

Wilt u een cv ketel laten plaatsen, onderhouden of repareren in Boskoop? Of heeft u een vraag? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, en we nemen snel contact met u op. Telefonisch en via e-mail zijn wij bereikbaar op 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.