Cv ketel Bleiswijk

Dé cv ketel monteur van Bleiswijk

Bent u in Bleiswijk op zoek naar een ervaren cv ketel monteur? Van der Hoek Installatiebedrijf is de vakman die u zoekt. Bij ons vindt u alles op het gebied van cv installaties onder één dak. Cv ketels van A-merken, ervaren monteurs, abonnementen voor cv onderhoud en een snelle reparatie service in Bleiswijk! We bieden u hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Betrouwbare en energiezuinige verwarming

Op zoek naar een betrouwbare, energiezuinige cv ketel voor uw huis of bedrijf in Bleiswijk? Wij bieden u een grote collectie aantrekkelijk geprijsde cv installaties van A-merken. Met een cv ketel van Vaillant, Intergas, Remeha of Nefit Bosch bent u verzekerd van kwaliteit. Deze moderne ketels hebben een laag energieverbruik. Dat is beter voor het milieu én voor uw portemonnee. De installatie zit bij de prijs in en wordt gedaan door onze eigen cv monteur. Hij zorgt voor een vlekkeloze installatie en stelt uw ketel af voor maximaal comfort en optimale energie-efficiëntie.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Bleiswijk

Heeft u in Bleiswijk last van een storing of defect aan uw cv ketel? Dan zorgt onze cv monteur met een snelle reparatie dat u niet lang zonder verwarming en warm water hoeft te zitten. Wist u trouwens dat veel cv ketel storingen voorkomen kunnen worden met jaarlijks onderhoud?

Sluit daarom bij aankoop van uw nieuwe ketel meteen een voordelig abonnement voor cv ketel onderhoud in Bleiswijk bij ons af. Dan komt onze cv monteur volgens afspraak bij u langs voor onderhoud. Dit verlengt de levensduur van uw cv installatie, brengt eventuele koolmonoxide lekkages sneller aan het licht, houdt de energie-efficientie van uw cv ketel hoog en lost problemen op voordat er een reparatie nodig is. Periodiek onderhoud betaalt zich dan ook altijd terug.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé cv installateur van Bleiswijk en gecertificeerd volgens de K25000 CO-Vrij gasketelwet. U krijgt bij ons een A-merk cv ketel inclusief montage voor een scherpe prijs; en we zijn ook beschikbaar voor reparatie en cv onderhoud. Kortom, bij ons vindt u alles onder één dak. In het kort:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een onze cv ketel installateur inschakelen in Bleiswijk? Of wilt u meer informatie? Laat het weten via ons contactformulier, en wij nemen snel contact met u op. Belt of mailt u liever? Dat kan via 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.