Cv ketel Berkel en Rodenrijs

Hét cv ketel installatiebedrijf in Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een ervaren cv ketel monteur in Berkel en Rodenrijs? Van der Hoek Installatiebedrijf is dé specialist. Onze vakmensen zorgen voor het plaatsen van uw cv installatie, maar ook voor reparatie en onderhoud. Ons installatiebedrijf is volledig gecertificeerd en levert u in Berkel en Rodenrijs een cv ketel van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Betrouwbare en efficiënte verwarming

De cv ketel is het kloppende hart van de centrale verwarming van uw woning of bedrijf in Berkel en Rodenrijs. Heeft u een nieuwe nodig? Bij ons koopt u A-merken zoals Intergas, Vaillant, Nefit Bosch en Remeha voor een scherpe prijs. Deze moderne cv ketels hebben een laag energieverbruik waardoor uw energieverbruik zal dalen. Goed nieuws voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Het plaatsen van de cv installatie zit bij de prijs in en wordt gedaan door onze eigen cv monteur. Hij sluit alles goed en veilig voor u aan en stelt hem af voor maximale efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Berkel en Rodenrijs

Zonder goed werkende cv ketel zit u in Berkel en Rodenrijs zonder verwarming en warm water. Een storing of defect moet dus zo snel mogelijk worden opgelost. Voor een reparatie kunt u gelukkig rekenen op onze cv monteur, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Met cv ketel onderhoud kunnen veel storingen voorkomen worden en kan de efficiëntie van uw ketel worden verbeterd.

Sluit daarom bij aanschaf van uw ketel meteen een contract voor cv ketel onderhoud in Berkel en Rodenrijs bij ons af. Dan houdt onze cv monteur uw installatie in topconditie.

Met periodiek cv ketel onderhoud gaat uw cv installatie niet alleen langer mee, het voorkomt ook koolmonoxide lekkages en zorgt voor een hogere energie-efficiëntie (en dus lagere energielasten). En natuurlijk neemt de kans op storingen en reparaties die voorkomen hadden kunnen worden af.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Met ons kiest u in Berkel en Rodenrijs voor een gecertificeerde cv installateur volgens de K25000 CO-Vrij gasketelwet. Wij bieden u een cv ketel inclusief installatie van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle voordelen op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u onze cv ketel installateur langs laten komen in Berkel en Rodenrijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar op 079 361 09 43 en via e-mail op info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook voor vragen.