Cv ketel Alphen aan den Rijn

Cv ketel monteur Alphen aan den Rijn

Zoekt u in Alphen aan den Rijn een cv ketel monteur voor het laten plaatsen, onderhouden of repareren van een cv installatie? Van der Hoek Installatiebedrijf is de cv installateur die u zoekt. Wij voorzien u voor een leuke prijs van een hoogwaardige cv installatie inclusief plaatsing, bieden scherp geprijsde abonnementen aan voor cv onderhoud in Alphen aan den Rijn aan, en doen ook cv ketel reparaties. Neem voor een offerte vrijblijvend contact met ons op!

Efficiënte en betrouwbare verwarming

Heeft uw huis of bedrijf in Alphen aan den Rijn een nieuwe cv ketel nodig? Wij hebben een grote collectie met cv installaties van A-merken, zoals Remeha. Vaillant, Intergas en Nefit Bosch. Betrouwbare cv ketels met een laag energieverbruik, waar u vele jaren plezier van zult hebben. De installatie wordt uitgevoerd door onze eigen cv monteur. Hij stelt de ketel ook af voor een hoge energie-efficiëntie en optimaal comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Alphen aan den Rijn

Heeft u in Alphen aan den Rijn een defect of een storing aan uw cv ketel? Met een reparatie van onze cv monteur is dat zo gerepareerd. Wij zorgen dat u binnen no-time weer over verwarming en warm water beschikt. Maar liever voorkomen we dat er een reparatie nodig is, door op tijd cv onderhoud uit te voeren.

Hiervoor bieden wij scherp geprijsde abonnementen voor cv ketel onderhoud in Alphen aan den Rijn aan. Onze cv monteur komt dan elk jaar langs om uw installatie in topconditie te houden. Een goed onderhouden cv installatie heeft meerdere voordelen. Zo gaat hij langer mee, is het energieverbruik van een goed onderhouden cv ketel lager en kunnen veel reparaties worden voorkomen. Periodiek cv ketel onderhoud betaalt zich dan ook altijd terug. Ook controleren wij op koolmonoxide lekkages, wat de veiligheid ten goede komt.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Ons installatiebedrijf voorziet u in Alphen aan den Rijn van een A-merk cv ketel inclusief installatie. Wij staan bekend om onze hoogwaardige service en scherpe tarieven en zijn ook beschikbaar voor cv ketel onderhoud en reparatie. Alle pluspunten op een rij:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact op

Heeft u een klus voor onze cv monteur in Alphen aan den Rijn? Of wilt u meer informatie? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar op 079 361 09 43 en via e-mail op info@vanderhoekinstallatie.nl.