Airco Zoeterwoude

Airco kopen en laten plaatsen in Zoeterwoude

Bent u op zoek naar airco voor uw woning of bedrijf in Zoeterwoude? En wilt u die laten plaatsen door een erkende airco installateur? Dan kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Ons bedrijf geeft u deskundig advies, en zorgt dat uw airconditioning vakkundig wordt geïnstalleerd. Wij helpen u de juiste airco te vinden, waarmee u 365 dagen per jaar kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Airco kopen Zoeterwoude: welke airconditioning moet u hebben?

Airconditioning kan koelen en verwarmen en zorgt zo in elk seizoen voor een comfortabel binnenklimaat, maar welke is voor u het beste? Wij voorzien u van advies op maat. We bekijken wat uw wensen zijn en bieden u in Zoeterwoude de beste airconditioning voor uw budget. Zijn er speciale eisen? Zoals een extra stil model voor op uw slaapkamer of werkkamer? Of een extra goed filter dat bacteriën, pollen en virussen uit de lucht haalt? In ons ruime assortiment heeft u volop keuze. Wij helpen u met onze kennis van airconditioning aan de juiste airco voor de juiste prijs

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Bestelt u in Zoeterwoude een airco bij ons? Dan dan zit de installatie hierbij in. Laat dat maar over aan onze gecertificeerde airco installateur. Die zorgt dat uw nieuwe airco keurig volgens de voorschriften aangesloten wordt en dat het apparaat veilig en correct werkt. Ook voor airco onderhoud en reparaties in Zoeterwoude kunt u bij ons terecht. Onze tip: sluit direct een voordelig onderhoudsabonnement bij ons af, dan zorgen wij dat uw airconditioning altijd in topconditie verkeert.

Een grote plus is dat onze vakmensen niet alleen beschikken over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van airconditioning, maar dat wij ook STEK-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat wij voorop lopen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé allround airco installateur in van Zoeterwoude en omstreken. Bij ons kunt u voor een scherpe prijs een airco van hoge kwaliteit kopen en laten installeren. En we doen ook airco onderhoud en -reparaties. Meer redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een goede airco kopen en laten plaatsen in Zoeterwoude? Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Of bel of mail ons op: 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.