Airco Zoetermeer

Airco kopen en laten plaatsen in Zoetermeer

Wilt u een airco kopen en laten installeren in uw woning of bedrijf in Zoetermeer? Dan kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Bij ons vindt u alles op het gebied van airconditioning onder één dak. Airco’s van A-merken, deskundig advies, vakkundige installatie en ook reparatie en airco onderhoud. Wij leveren hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en ook onze service is top. Meer weten? Vul voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag ons contactformulier in.

Airco kopen Zoetermeer: welke airconditioning past bij u?

Wij begrijpen dat een airco kopen iets is dat u niet elke dag doet. Daarom geven we u duidelijke uitleg en advies. Zo kunt u het berekenen van de capaciteit en het bepalen van de beste plek voor het plaatsen aan ons overlaten. Wij inventariseren uw wensen en zorgen dat we u in Zoetermeer de best mogelijke airconditioning leveren binnen uw budget. Wilt u er behalve koelen ook mee verwarmen? Moet hij extra stil zijn voor de slaapkamer? Of voorzien zijn van speciale filters die bacteriën, pollen en virussen uit de lucht filteren? Wij leiden u door het hele proces, zodat u de juist airco vindt voor de juiste prijs.

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Wanneer u in Zoetermeer een airco bij ons koopt, dan is dat inclusief installatie. Deze klus kunt u overlaten aan onze airco installateur. Deze beschikt over het verplichte f-gassen certificaat en ons bedrijf is daarnaast ook STEK-gecertificeerd. Deze extra certificering toont aan dat wij voorop lopen in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Onze monteur zorgt dat uw nieuwe airco netjes volgens de richtlijnen wordt aangesloten en dat het apparaat veilig en correct werkt. Ook voor airco onderhoud en reparatie in Zoetermeer kunt u bij ons terecht. Zo houden we uw airconditioning in topconditie!

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van de regio Zoetermeer. Bij ons kunt u een goede airco kopen en laten installeren voor een scherpe prijs; ook airco onderhoud en reparatie doen we voor u. Meer redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een airco laten plaatsen in Zoetermeer? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren snel. Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen op 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.