Airco Zevenhuizen

Airco kopen en laten plaatsen in Zevenhuizen

Wilt u airconditioning kopen voor uw woning of bedrijf in Zevenhuizen? En deze laten plaatsen door een betrouwbare airco installateur? Vertrouw dan op Van der Hoek Installatiebedrijf. Onze experts helpen u bij het vinden van de juiste airco, en zorgen ervoor dat uw airconditioning vakkundig wordt geplaatst. Wij helpen u bij het vinden van de juiste airco, waarmee u 365 dagen per jaar kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Vul vrijblijvend ons contactformulier voor een offerte.

Airco kopen Zevenhuizen: welke airconditioning past bij u?

Wij begrijpen dat u niet elke dag een airco koopt. Daarom zoeken wij voor u uit welke airconditioning het meest geschikt is voor uw woning of bedrijf in Zevenhuizen. We berekenen welke capaciteit u nodig heeft en houden rekening met speciale wensen. Een extra stille airco voor op uw werkkamer of slaapkamer. Of speciale filters die bacteriën, pollen en virussen uit de lucht halen. Wij houden overal rekening mee. In onze uitgebreide collectie vinden we altijd een airco die aan al uw wensen voldoet

Gecertificeerde installateur voor airco installatie, onderhoud en reparatie

Een airco moet volgens de richtlijnen gemonteerd worden voor een goede werking. Dat is aan onze gecertificeerde airco installateur wel toevertrouwd. Hij zorgt dat uw nieuwe airco keurig volgens de voorschriften aangesloten wordt en dat het apparaat veilig en correct werkt. Ook voor airco onderhoud en reparatie in Zevenhuizen kunt u bij ons terecht.

Wij beschikken uiteraard over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van airconditioning. Maar zijn daarnaast ook STEK-gecertificeerd. Het STEK-certificaat toont aan dat wij een voortrekkersrol vervullen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van Zevenhuizen en omstreken. Wij verkopen en plaatsen airco’s van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Ook voor airco Onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht. Meer redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor het plaatsen van een airco in uw woning of bedrijf in Zevenhuizen? Of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact meop via ons contactformulier. Of bel of mail ons op: 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.