Airco Wassenaar

Airco kopen en laten plaatsen in Wassenaar

Bent u op zoek naar een airco voor uw huis of bedrijf in Wassenaar? Dan kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Bij ons koopt u een airco van hoge kwaliteit inclusief plaatsen. We zijn een gecertificeerd bedrijf dat hoge kwaliteit en service levert. En ook voor airco onderhoud en het repareren van airconditioning kunt u bij ons aankloppen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier (ook voor vragen).

Airco kopen Wassenaar: welke airconditioning past bij u?

Wij begrijpen dat u niet elke dag een airco koopt. Geen zorgen, wij geven u advies op maat. We bekijken wat uw wensen zijn en selecteren, binnen uw budget, de beste airconditioning voor woning of bedrijf in Wassenaar. Moet hij extra stil zijn voor de slaapkamer? Dan is een fluisterstil model wat u nodig heeft. Last van allergieën? Wij verkopen speciale filters die bacteriën, pollen en virussen uit de lucht halen. Vertel ons wat u wilt en wij vinden de juiste airco voor de juiste prijs

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Koopt u in Wassenaar een airco bij ons? Dan zorgt onze gecertificeerde airco installateur voor de installatie. Hij zorgt dat uw nieuwe airco keurig volgens de richtlijnen wordt aangesloten en dat alles veilig en correct werkt.

Zo nu en dan onderhoud is noodzakelijk voor een goede werking en een lange levensduur. Sluit daarom ook meteen een voordelig abonnement bij ons af voor periodiek airco onderhoud in Wassenaar, dan houden wij uw airconditioning in topconditie!

Ons bedrijf beschikt hiervoor uiteraard over het verplichte f-gassen certificaat om airco onderhoud en inspecties te mogen uitvoeren, maar wij zijn ook STEK-gecertificeerd. Hiermee lopen wij als bedrijf voorop op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Bij ons bent u naast een airco van topkwaliteit dus ook verzekerd van een vlekkeloze installatie en vakkundig onderhoud.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van Wassenaar die van alle markten thuis is. Bij ons koopt u een goede airconditioning tegen een scherpe prijs. En we hebben gecertificeerde installateurs voor het installeren, onderhouden en repareren van uw airco. Andere redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een A-merk airco kopen en laten plaatsen in Wassenaar? Voor een vrijblijvende offerte vult u ons contactformulier in. Bellen en e-mailen kan via 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.