Airco Waddinxveen

Airco kopen en laten plaatsen in Waddinxveen

Wilt u airconditioning kopen voor uw huis of bedrijfsruimte in Waddinxveen? En wilt u deze laten plaatsen door een gecertificeerde monteur? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf de airco installateur voor u. Bij ons vindt u alles wat u zoekt op het gebied van airconditioning. Airco’s van A-merken, deskundig advies, deskundige installatie en ook reparatie en airco onderhoud. Met ons als uw installateur bent u zeker van hoogwaardige service en kwaliteit. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

Airco kopen Waddinxveen: welke airconditioning moet u hebben?

U koopt niet elke dag een airco. Daarom geven wij u advies op maat. Onze experts inventariseren uw wensen en zorgen dat we u in Waddinxveen hoge kwaliteit airconditioning leveren die aan al uw wensen voldoet. Zoekt u een fluisterstil exemplaar voor in de slaapkamer? Wilt u hem behalve voor koelen ook gebruiken hoort bijverwarmen? Of wilt u speciale filters bestellen die bacteriën, pollen en virussen uit de lucht filteren? Wij hebben wat u zoekt in onze uitgebreide collectie.

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco-installateur

Koopt u in Waddinxveen een airco bij ons? Dan is dat inclusief installatie. Onze gecertificeerde airco installateur volgt alle voorschriften en richtlijnen, zodat alles veilig en correct werkt. Ook voor periodiek airco onderhoud en reparaties in Waddinxveen kunt u bij ons terecht. Kies voor ons scherp geprijsde onderhoudsabonnement dan bent u voordelig uit!

Wij leveren u hoge kwaliteit en beschikken hiervoor naast het verplichte f-gassen certificaat ook over de STEK-certificering. Het STEK-certificaat toont aan dat wij voorop lopen met kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé airco installateur van Waddinxveen en omstreken, en staan bekend om onze superieure dienstverlening. We helpen u bij het selecteren van de meest geschikte airco-unit en plaatsen hem ook voor u. Ook voor betaalbaar airco onderhoud en het repareren van een defect kunt u op ons rekenen. Andere redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact op

Wilt u ons een airco laten plaatsen in uw woning of bedrijfsruimte in Waddinxveen? Vul voor een vraag of een offerte vrijblijvend ons contactformulier in. Of bel of mail ons op: 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook als u een vraag heeft.