Airco Voorschoten

Airco kopen en laten plaatsen in Voorschoten

Wilt u airconditioning kopen voor uw woning of bedrijf in Voorschoten? En deze laten plaatsen door een betrouwbare airco installateur? Bij Van der Hoek Installatiebedrijf vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak: airco’s van A-merken, deskundig advies, vakkundige installatie en ook reparatie en airco onderhoud. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we voorzien u van een offerte op maat.

Airco kopen Voorschoten: welke airconditioning moet u hebben?

Wij begrijpen dat u niet elke dag een airco koopt. Geen zorgen, wij voorzien u van advies op maat. Onze expert inventariseert uw wensen en levert u in Voorschoten de best mogelijke airconditioning binnen uw budget. Zijn er extra eisen, zoals een fluisterstil model voor op uw slaapkamer of werkkamer? Of speciale filters die bacteriën, pollen en virussen uit de lucht halen? Dan houden we daar rekening mee. Wij vinden voor u de best mogelijke airco voor uw budget in onze uitgebreide collectie airconditioning van A-merken!

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Wanneer u in Voorschoten een airco bij ons bestelt, dan zit de installatie hier bij in. Onze gecertificeerde airco installateur zorgt dat uw nieuwe airco netjes volgens de richtlijnen aangesloten wordt en dat uw nieuwe aanwinst naar behoren werkt. Met goed onderhoud houdt u dit zo.

Sluit daarom ook meteen een voordelig abonnement voor airco onderhoud in Voorschoten bij ons af. Onze monteurs houden uw airconditioning dan in topconditie! Doordat wij naast alle verplichte certificeringen ook beschikken over ook STEK-gecertificeerd zijn, bent u bovendien verzekerd van een airco installateur die uitblinkt op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé allround airco installateur van de regio Voorschoten. Wij onderscheiden ons met een superieure dienstverlening en een groot assortiment airco’s van topkwaliteit. We bieden hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en zijn er ook voor het onderhoud en de reparatie van uw airco. Meer redenen om voor ons installatiebedrijf te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact op

Wilt u ons een airco laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Voorschoten? Voor een vrijblijvende offerte vult u ons contactformulier in. Of u belt of mailt u ons op 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.