Airco Voorburg

Airco kopen en laten plaatsen in Voorburg

Wilt u een airco kopen en laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Voorburg? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf de airco installateur voor u. Bij ons vindt u alles wat u zoekt op het gebied van airconditioning: airco’s van A-merken, advies op maat, vakkundige installatie en ook reparatie en airco onderhoud. We zijn een gecertificeerd bedrijf dat hoogwaardige service en kwaliteit levert. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Airco kopen Voorburg: welke airconditioning past bij u?

Airconditioning kan koelen en verwarmen en zorgt zo 365 dagen per jaar voor een prettig huis, maar welke is voor u de beste? Zaken als het berekenen van de capaciteit en bepalen waar u hem het beste kunt laten plaatsen kunt u allemaal aan ons overlaten. Wij zoeken voor u uit welke airconditioning het meest geschikt is voor uw huis of bedrijf in Voorburg. Zijn er speciale eisen? Zoals een fluisterstil model voor op de slaapkamer, een speciaal luchtfilter of laag energieverbruik? Dan houden we daar altijd rekening mee. In ons ruime assortiment vinden we altijd een passende oplossing. Wij zorgen dat u de juiste airco krijgt voor de juiste prijs

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Uw airco moet in Voorburg op de juiste manier geplaatst worden voor een goede werking. Dat is een koud kunstje voor onze ervaren airco installateur. Hij zorgt dat uw airco netjes volgens de richtlijnen aangesloten wordt en dat alles naar behoren werkt. Ook voor airco onderhoud en reparaties in Voorburg kunt u bij ons aankloppen. Wij houden we uw airconditioning in topconditie en zijn bovendien ook STEK-gecertificeerd. Dit STEK-certificaat laat zien dat wij voorop lopen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Onze vakman zorgt voor een vlekkeloze plaatsing en vakkundig onderhoud.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van de regio Voorburg. Bij ons kunt u voor een scherpe prijs een airco van topkwaliteit kopen en laten installeren. Ook kunt u een voordelig onderhoudsabonnement bij ons afsluiten voor airco onderhoud en een defect laten repareren. Meer redenen om voor ons installatiebedrijf te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact met ons op

Offerte voor het laten plaatsen van een airco in Voorburg? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Of bel of mail ons op: 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.