Airco Rotterdam

Airco kopen en laten plaatsen in Rotterdam

Wilt u een airco kopen en laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Rotterdam? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf de airco installateur die u zoekt. Wij voorzien u van advies op maat, en zorgen dat uw airconditioning vakkundig wordt geplaatst. U kunt rekenen op een scherpe prijs en onze hoogwaardige service. Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier.

Airco kopen Rotterdam: welke airconditioning moet u hebben?

Airconditioning kan koelen en verwarmen en zorgt dus zowel in de zomer als in de winter voor een comfortabel huis, maar welke moet u hebben? Wij zoeken haarfijn voor u welke airconditioning u hebben moet voor uw woning of bedrijf in Rotterdam. Zijn er speciale eisen? Zoals weinig decibels voor op uw slaapkamer, een speciaal luchtfilter of laag energieverbruik? Dan houden we daar rekening mee. In onze collectie vinden we altijd de airco voor de juiste prijs.

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Wanneer u in Rotterdam een airco bij ons bestelt, dan is dit inclusief installatie. Onze gecertificeerde airco installateur zorgt dat alles veilig en correct werkt. Om dit zo te houden, kunt u ook voor periodiek airco onderhoud en reparaties in Rotterdam bij ons terecht. Ons installatiebedrijf beschikt over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van airconditioning, en is ook STEK-gecertificeerd. Het STEK-certificaat geeft aan dat wij als bedrijf voorop lopen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Sluit een voordelig onderhoudscontract bij ons af, dan kunt u altijd op uw airconditioning rekenen.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé airco installateur van Rotterdam e.o. Bij ons kunt u voor een scherpe prijs een airco kopen en laten installeren. Maar u kunt ook bij ons terecht voor airco onderhoud en -reparatie. Kortom: bij ons vindt u alles wat u nodig heeft op aircogebied onder één dak! Andere redenen om voor ons installatiebedrijf te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact met ons op

Wilt u ons een airco laten plaatsen in uw thuis of op de zaak in Rotterdam? Neem voor een vrijblijvende offerte contact op via het contactformulier. Of bel of mail ons op: 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook als u een vraag heeft.