Airco Rijswijk

Airco kopen en laten plaatsen in Rijswijk

Wilt u een airco kopen en laten plaatsen bij u thuis of op de zaak in Rijswijk? Van der Hoek Installatiebedrijf is de airco installateur die u zoekt. Ons bedrijf geeft u advies op maat en voorziet u van een A-merk airco voor een scherpe prijs en zorgt ook voor een deskundige installatie. Bovendien kunt u bij ons meteen een voordelig abonnement voor airco onderhoud afsluiten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Airco kopen Rijswijk: welke airconditioning moet u hebben?

Wij begrijpen heel goed dat u niet elke dag een airco koopt. Daarom geven we u duidelijke uitleg en advies. We bekijken wat uw wensen zijn en voorzien u in Rijswijk van hoge kwaliteit airconditioning voor een scherpe prijs. Heeft u speciale wensen? Zoals een stil model voor op uw slaapkamer of werkkamer, een speciaal luchtfilter of een extra laag energieverbruik? Dan houden we daar rekening mee. In onze collectie vinden we altijd de airco die aan al uw wensen voldoet.

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Wanneer u in Rijswijk een airco bij ons koopt, dan is dat inclusief installatie. Onze vakmensen beschikken over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van airconditioning. En ons installatiebedrijf is STEK-gecertificeerd. De STEK-certificering toont aan dat wij als bedrijf voorop lopen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Onze gecertificeerde airco installateur zorgt ervoor dat uw airco netjes volgens de richtlijnen wordt aangesloten en dat alles naar behoren werkt. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor airco onderhoud en reparatie in Rijswijk. Onze tip: schaf direct een voordelig onderhoudscontract bij ons af. Dan houden wij uw apparatuur in topconditie!

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van Rijswijk e.o. Bij ons kunt u een hoge kwaliteit airco kopen en laten plaatsen voor een scherpe prijs. En we bieden voordelige abonnementen voor airco onderhoud aan. Meer redenen om voor ons installatiebedrijf te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Vrijblijvende offerte voor het laten plaatsen van een airco in Rijswijk? Voor een vrijblijvende offerte vult u ons contactformulier in. Bellen en e-mailen kan via 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook als u een vraag wilt stellen.