Airco Pijnacker

Airco kopen en laten plaatsen in Pijnacker

Zoekt u goede airconditioning voor bij u thuis of in uw bedrijfsruimte in Pijnacker? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf dé airco installateur voor u. Bij ons koopt u een airco van een A-merk voor een scherpe prijs en we plaatsen hem ook voor u. Onze airco installateurs zijn volledig gecertificeerd en zorgen voor een deskundige installatie. Ook kunt u een voordelig abonnement voor airco onderhoud bij ons afsluiten. Vul voor meer informatie vrijblijvend het contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

Airco kopen Pijnacker: welke airconditioning past bij u?

Airconditioning is een compleet klimaatbeheersingssysteem dat 365 dagen per jaar voor een prettig binnenklimaat zorgt. Maar welk merk en model moet u hebben? Onze experts zoeken het allemaal haarfijn voor u uit. Wij inventariseren uw wensen en leveren u in Pijnacker de beste passende airconditioning voor de beste prijs. Wilt u er behalve koelen ook mee verwarmen? Heeft u een exemplaar nodig dat extra stil is zoals voor in uw slaapkamer? Of wilt u speciale filters voor schonere lucht in huis? Wij gaan voor u op zoek en vinden de best mogelijke airco binnen uw budget!

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Wanneer u in Pijnacker een airco bij ons koopt, dan zit de installatie hierbij in. Ons installatiebedrijf beschikt hiervoor over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van airconditioning, maar is ook STEK-gecertificeerd. Het STEK-certificaat laat zien dat wij uitblinken op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Onze gecertificeerde airco installateur zorgt dat uw nieuwe airco netjes volgens de richtlijnen aangesloten wordt en dat alles naar behoren werkt. Doordat onze airco installateur ook gespecialiseerd is in airco onderhoud en reparatie, zijn wij met recht hét airco installatiebedrijf van de regio Pijnacker.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur in Pijnacker. Wij onderscheiden ons met een superieure service, waarbij we u helpen bij het vinden van de juiste airco-unit en hem ook voor u plaatsen. Andere redenen om voor ons installatiebedrijf te kiezen zijn:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact met ons op

Vrijblijvende offerte ontvangen voor het laten plaatsen van een airco in Pijnacker? Vul dan ons contactformulier in. Bellen en e-mailen kan ook via 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook als u een vraag heeft.