Airco Nootdorp

Airco kopen en laten plaatsen in Nootdorp

Bent u op zoek naar goede airconditioning voor uw woning of bedrijf in Nootdorp? En wilt u deze laten plaatsen door een erkende airco installateur? Van der Hoek Installatiebedrijf is dé specialist! Bij ons vindt u alles op het gebied van airconditioning onder één dak. Airco’s van topmerken, advies op maat, vakkundige installatie en ook gecertificeerde monteurs voor reparatie en airco onderhoud. Wij leveren hoogwaardige service en kwaliteit voor een scherp tarief. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

Airco kopen Nootdorp: welke airconditioning moet u hebben?

Een airco kan koelen en verwarmen en zorgt zo in elk seizoen voor een comfortabel binnenklimaat, maar welke moet u kiezen? Wij zoeken haarfijn voor u uit welke airconditioning het meest geschikt is voor uw woning of bedrijf in Nootdorp. Moet hij een laag geluidsniveau hebben voor uw slaapkamer, beschikken over speciale filters voor schonere lucht in huis of wilt u hem behalve voor koelen ook gebruiken voor verwarmen? In onze uitgebreide collectie vinden we altijd de beste airco voor uw budget!

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Ons installatiebedrijf beschikt uiteraard over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van airconditioning en is ook STEK-gecertificeerd. De STEK-certificering toont aan dat ons installatiebedrijf voorop loopt op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid.

Onze ervaren airco installateurs zorgen dat de installatie van uw airco in Nootdorp geheel volgens de richtlijnen gebeurt, en dat alles naar behoren werkt. Daarnaast bieden wij scherp geprijsde abonnementen voor airco onderhoud in Nootdorp aan, en kunt u ook bij ons terecht voor een airco reparatie.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van Nootdorp, die zich onderscheidt met een uitgebreide dienstverlening. Bij ons kunt u voordelig een airco kopen en laten plaatsen. Verder bieden wij scherp geprijsde onderhoudsabonnementen aan en kunt u ook bij ons terecht voor een airco reparatie. Meer redenen om voor ons te kiezen zijn:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact met ons op

Wilt u snel een goede airco kopen en laten plaatsen in Nootdorp? Vul voor een vraag of een offerte vrijblijvend ons contactformulier in. Of bel of mail ons op: 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.