Airco Leiderdorp

Airco kopen en laten plaatsen in Leiderdorp

Wilt u een airco kopen en laten plaatsen in uw thuis of bedrijfsruimte in Leiderdorp? Van der Hoek Installatiebedrijf is de airco installateur die u zoekt. Ons bedrijf helpt u bij het vinden van de juiste airco, en zorgt dat uw airconditioning vakkundig wordt geïnstalleerd. Hiermee kunt u straks 365 dagen per jaar genieten van een comfortabel binnenklimaat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Airco kopen Leiderdorp: welke airconditioning past bij u?

Een airco kan koelen en verwarmen en zorgt zo in elk seizoen voor een comfortabel huis, maar welke moet u hebben? Daar gaan wij u bij helpen. We bekijken wat uw wensen zijn en leveren u in Leiderdorp de best mogelijke airconditioning binnen uw budget. Zijn er speciale eisen? Zoals weinig decibels voor op de slaapkamer of werkkamer? Of een extra goed filter dat bacteriën, pollen en virussen uit de lucht haalt? Dan houden we daar rekening mee. In onze uitgebreide collectie vinden we altijd een model dat aan al uw wensen voldoet.

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Wanneer u een airco bij ons koopt, dan wordt deze voor u geplaatst door onze gecertificeerde airco installateur. Hij zorgt ervoor dat alles veilig en correct wordt aangesloten. Daarnaast is ons installatiebedrijf ook beschikbaar voor airco onderhoud en reparatie in Leiderdorp.

Ons installatiebedrijf beschikt hiervoor vanzelfsprekend over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van airconditioning en is ook STEK-gecertificeerd. Het STEK-certificaat laat zien dat wij als bedrijf voorop lopen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Dat maakt ons met recht dé airco specialist in de regio Leiderdorp.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé allround airco installateur van de regio van Leiderdorp. Bij ons kunt u voor een scherpe prijs een airco van topkwaliteit kopen en laten installeren. Ook zijn we beschikbaar voor airco onderhoud en -reparatie. Andere redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor het plaatsen van een airco in uw woning of op de zaak in Leiderdorp? Voor een vrijblijvende offerte vult u ons contactformulier in. Bellen en e-mailen kan via 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.