Airco Leiden

Airco kopen en laten plaatsen in Leiden

Wilt u thuis of op de zaak in Leiden een airco laten installeren? Vertrouw dan op Van der Hoek Installatiebedrijf. Bij ons vindt u alles op aircogebied onder één dak. Wij hebben een grote collectie airco’s van A-merken en ook voor airco onderhoud en een deskundige installatie kunt u bij ons terecht. Daarbij kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs en onze topservice. Meer weten? Voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag vult u ons contactformulier in.

Airco kopen Leiden: welke airconditioning past bij u?

Wij snappen heel goed dat u niet elke dag een airco koopt. Daarom krijgt u bij ons duidelijke uitleg en advies. En zoeken wij voor u uit welke airconditioning het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfsruimte in Leiden. Wilt u hem behalve voor koelen ook gebruiken voor verwarmen? Heeft u een fluisterstil model nodig voor op uw slaapkamer? Of speciale filters die bacteriën, pollen en virussen uit de lucht filteren? Wij hebben het allemaal in ons uitgebreide assortiment en voorzien u van de juiste airco voor de juiste prijs

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur in Leiden

Een airco moet op de juiste manier geïnstalleerd worden. Dat is onze gecertificeerde airco installateur wel toevertrouwd. Hij is ervaren en houdt zich aan alle voorschriften en richtlijnen die er zijn, zodat alles naar behoren werkt. Ook airco onderhoud en reparatie in Leiden behoren tot ons dienstenpakket. Wij beschikken over het benodigde f-gassen certificaat en zijn ook STEK-gecertificeerd. Het STEK-certificaat toont aan dat wij voorop lopen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Sluit een abonnement af en onze monteur houdt uw airconditioning in topconditie!

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé allround airco installateur van de regio van Leiden e.o. Bij ons kunt u voor een scherpe prijs een A-merk airco kopen inclusief installeren. En ook voor airco onderhoud en -reparatie kunt u bij ons terecht. Goede redenen om voor ons installatiebedrijf te kiezen zijn:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u snel een goede airco kopen en laten plaatsen in Leiden? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Of bel of mail ons op: 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook voor vragen.