Airco Den Hoorn

Airco kopen en laten plaatsen in Den Hoorn

Wilt u een airco kopen en laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Den Hoorn? Vertrouw dan op Van der Hoek Installatiebedrijf. Bij ons vindt u alles op het gebied van airconditioning. Wij hebben airco’s van A-merken, geven advies op maat, zorgen voor een deskundige installatie en voeren ook reparaties en airco onderhoud uit. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs en hoogwaardige service. Vul voor vragen of een vrijblijvende offerte ons contactformulier in.

Airco kopen Den Hoorn: welke airconditioning past bij u?

Een airco is een compleet klimaatbeheersingssysteem en zorgt het hele jaar door voor een aangename temperatuur in huis. Maar welk merk en model moet u hebben? Wij voorzien u van advies op maat en helpen u bij het vinden van goede airconditioning voor uw woning of bedrijf in Den Hoorn.

Zijn er aanvullende eisen? Zoals extra stille airco voor in de slaapkamer, een speciaal luchtfilter of een laag energieverbruik? Dan houden we daar rekening mee. In onze collectie vindt u een groot aanbod A-merken voor scherpe prijzen. Wij helpen u de juiste airco te vinden die aan al uw wensen voldoet.

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Airco’s moeten op de juiste manier gemonteerd worden voor een goede werking. Een koud kunstje voor aan onze gecertificeerde airco installateur. Hij zorgt dat uw airco netjes volgens de voorschriften aangesloten wordt en dat alles veilig en correct werkt. Verder zijn wij als airco installateur ook beschikbaar voor airco onderhoud en reparaties in Den Hoorn. Onze tip: kies meteen voor ons aantrekkelijk geprijsde airco onderhoud abonnement. Dan bent u voordelig uit en verkeert uw airconditioning altijd in topconditie.

Wij beschikken hiervoor uiteraard over het verplichte f-gassen certificaat voor het plaatsen en onderhouden en inspecteren van airco’s, maar zijn aanvullend ook STEK-gecertificeerd. Het STEK-certificaat toont aan dat wij als airco installatiebedrijf voorop lopen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Met ons zit u dus altijd goed.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van de regio Den Hoorn. We staan bekend om onze uitstekende dienstverlening; bieden veel keuze op airco gebied en beschikken over ervaren monteurs voor het plaatsen, onderhouden en repareren van uw airconditioning. Andere redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Offerte airco plaatsen in Den Hoorn

Wilt u ons een airco laten plaatsen in uw woning of bedrijfsruimte in Den Hoorn? Vul dan ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Bellen en e-mailen kan via 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook als u een vraag wilt stellen.