Airco Den Haag

Airco kopen en laten plaatsen in Den Haag

Zoekt u een goede airco voor thuis of op de zaak in Den Haag? En wilt u deze laten plaatsen door een betrouwbare airco installateur? Dan kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Ons bedrijf helpt u bij het vinden van de juiste airco, en zorgt dat uw airconditioning vakkundig wordt gemonteerd. We zijn gecertificeerd en leveren u hoogwaardige service en kwaliteit. Vul vrijblijvend het contactformulier in en we voorzien u van een scherpe offerte.

Airco kopen Den Haag: welke airconditioning moet u hebben?

Onze experts weten alles van airconditioning en zoeken het haarfijn voor u uit welke airco u het beste kunt kopen. Wij inventariseren uw wensen en bieden u in Den Haag de best mogelijke airconditioning binnen uw budget. We berekenen de juiste capaciteit en houden rekening met speciale eisen. Moet hij extra stil zijn voor op uw slaapkamer of werkkamer? Of voorzien zijn van speciale filters voor schonere lucht in huis? Met onze kennis van klimaattechniek vinden we altijd de juiste airco voor de juiste prijs

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Koopt u in Den Haag een airco bij ons? Dan dan regelen wij ook de installatie, een routineklus voor onze gecertificeerde airco installateur, die ook beschikbaar is voor airco onderhoud en reparatie in Den Haag. Wij beschikken over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van airconditioning en zijn ook STEK-gecertificeerd. Deze extra certificering geeft aan dat wij als bedrijf onze werkwijze een garantie gericht is op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Sluit een onderhoudscontract bij ons af en wij houden uw airconditioning in topconditie.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van de regio van Den Haag e.o. We staan bekend om onze superieure dienstverlening en helpen u om de meest geschikte airco-unit te vinden. We plaatsen hem voor u, en we bieden ook scherpe contacten voor airco onderhoud aan. Andere redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ons een airco laten plaatsen in uw huis of op de zaak in Den Haag? Voor een vrijblijvende offerte vult u ons contactformulier in. Of u belt of mailt u ons op 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.