Airco Delft

Airco kopen en laten plaatsen in Delft

Bent u op zoek naar airconditioning voor in uw huis of bedrijfsruimte in Delft? En wilt u die laten plaatsen door een erkende airco installateur? Dan is Van der Hoek Installatiebedrijf dé airco installateur voor u. Ons bedrijf voorziet u van deskundig advies, en zorgt ervoor dat uw airconditioning vakkundig wordt geïnstalleerd. Zo kunt u straks het hele jaar door genieten van een prettig binnenklimaat. Vul voor meer informatie vrijblijvend het contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

Airco kopen Delft: welke airconditioning past bij u?

Een airco kan koelen en verwarmen en zorgt dus zowel in de zomer als in de winter voor een prettig binnenklimaat. Maar het aanbod is enorm, dus welk merk en model moet u hebben? Daar helpen wij u bij. Wij inventariseren uw wensen en zorgen dat we u in Delft een hoge kwaliteit airconditioning leveren voor een scherpe prijs. Heeft u aanvullende eisen? Zoals een extra stil model voor op de slaapkamer, een filter dat de lucht zuivert of laag energieverbruik? Dan houden we daar rekening mee. Met onze kennis van klimaattechniek vinden we altijd een airco die aan al uw eisen voldoet

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Koopt u in Delft een airco bij ons? Dan is dat inclusief installatie. Onze gecertificeerde airco installateur zorgt ervoor dat alles veilig en correct werkt. En ook voor airco onderhoud en reparaties in Delft kunt u bij ons terecht. Wij houden we uw airconditioning in topconditie!

Onze service is van hoge kwaliteit en we beschikken dan ook over alle benodigde certificaten. Naast het verplichte f-gassen certificaat zijn wij daarom ook STEK-gecertificeerd. Op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zit u dus helemaal goed bij ons.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van Delft e.o., die van alle markten thuis is. Wij leveren u een airco-unit van hoge kwaliteit en plaatsen hem ook. En dat voor een zeer scherp tarief! Meer redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een goede airco kopen en laten plaatsen in Delft? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Of bel of mail ons op: 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook als u een vraag heeft.