Airco Boskoop

Airco kopen en laten plaatsen in Boskoop

Wilt u een airco kopen en laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Boskoop? Van der Hoek Installatiebedrijf is de airco installateur die u zoekt. Wij hebben een grote collectie airco’s van A-merken. We helpen u de juiste airco vinden en plaatsen hem ook voor u. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een comfortabel binnenklimaat. Meer weten? Voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag vult u ons contactformulier in.

Airco kopen Boskoop: welke airconditioning moet u hebben?

Wij snappen heel goed dat u een airco kopen niet elke dag doet. Daarom krijgt u bij ons altijd duidelijke uitleg en advies op maat. We berekenen de benodigde capaciteit voor u, en het bepalen waar we hem het beste kunnen plaatsen. In ons ruime aanbod kwaliteitsairco’s vinden we altijd de juiste airco voor u in Boskoop. Aanvullende eisen, zoals een extra stille unit voor op slaapkamer of een extra goed filter dat bacteriën, pollen en virussen uit de lucht haalt, zijn geen enkel probleem. In onze collectie vinden we altijd een airco die aan al uw wensen voldoet.

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Koopt u in Boskoop een airco bij ons? Dan regelen wij ook de installatie. Een routineklus voor onze gecertificeerde airco installateur, die zorgt dat alles veilig en correct werkt. Door periodiek airco onderhoud te laten uitvoeren blijft dat zo. Maak daarom ook gebruik van ons voordelige aanbod voor airco onderhoud in Boskoop. Wij houden we uw airconditioning in topconditie en kunnen indien nodig ook reparaties voor u uitvoeren.

Al onze monteurs hebben het f-gassen certificaat waarmee ze airco’s mogen inspecteren en onderhouden. Ook is ons bedrijf STEK-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij als bedrijf voorop lopen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé allround airco installateur van Boskoop en omstreken. We bieden u superieure dienstverlening, waarbij we goede airco’s leveren en plaatsen voor aantrekkelijke prijzen. Ook voor reparaties en airco onderhoud kunt u bij ons terecht. Meer redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een A-merk airco kopen en laten plaatsen in Boskoop? Vul vrijblijvend ons contactformulier in (ook als u een vraag heeft) en u ontvangt een offerte op maat. Bellen en e-mailen kan via 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.