Airco Bleiswijk

Airco kopen en laten plaatsen in Bleiswijk

Wilt u een airco kopen en laten plaatsen in huis of op de zaak in Bleiswijk? Dan kunt u vertrouwen op Van der Hoek Installatiebedrijf. Bij ons vindt u alles wat u zoekt op het gebied van airconditioning: airco’s van A-merken, advies op maat, vakkundige installatie en ook reparatie en airco onderhoud. Wij leveren hoge kwaliteit voor een lage prijs. Meer weten? Vul voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag ons contactformulier in.

Airco kopen Bleiswijk: welke airconditioning moet u hebben?

Wij begrijpen heel goed dat u niet dagelijks een airco koopt. Daarom geven wij u advies op maat. Zaken als het berekenen van de noodzakelijke capaciteit en het vinden van de beste plek voor het plaatsen kunt u allemaal aan ons installatiebedrijf overlaten. Wij inventariseren uw wensen en bieden u in Bleiswijk de beste airconditioning binnen uw budget. Wilt u hem behalve voor koelen ook gebruiken voor verwarmen? Moet hij extra stil zijn voor in uw slaapkamer? Of wilt u er speciale filters bij voor schonere lucht in huis? In ons ruime aanbod vinden we altijd de airco die aan al uw eisen voldoet

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Onze vakmensen beschikken over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van airconditioning en ons bedrijf is STEK-gecertificeerd. Dit betekent dat wij voorop lopen in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Koopt u in Bleiswijk een airco bij ons? Dan regelen wij ook de installatie, en weet u zeker dat het goed gebeurt. Onze gecertificeerde airco installateur zorgt dat uw nieuwe airco netjes volgens de richtlijnen aangesloten wordt en alles naar behoren werkt. Doordat wij ook beschikbaar zijn voor airco onderhoud en reparatie in Bleiswijk zijn wij met recht hét airco installatiebedrijf van de regio.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Wij zijn dé airco installateur van de regio van Bleiswijk e.o. die zich onderscheidt met een superieure service. Behalve voor het kopen en laten plaatsen van een airco kunt u ook bij ons terecht voor een voordelig airco onderhoudsabonnement en reparaties. Andere redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact op

Wilt u dat wij een airco komen plaatsen bij u thuis of op het bedrijf in Bleiswijk? Vul voor een vraag of een offerte vrijblijvend ons contactformulier in. Of bel of mail ons op 079 361 09 43 of info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook voor het stellen van een vraag.