Airco Alphen aan den Rijn

Airco kopen en laten plaatsen in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar airconditioning voor uw huis of bedrijf in Alphen aan den Rijn? Van der Hoek Installatiebedrijf is de airco installateur die u zoekt. Wij hebben een grote collectie airco’s van A-merken en komen hem ook bij u plaatsen. Ook voor airco onderhoud en een vakkundige installatie kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat u 365 dagen per jaar kunt genieten van een prettig binnenklimaat. Vul voor vragen of een vrijblijvende offerte ons contactformulier in.

Airco kopen Alphen aan den Rijn: welke airconditioning past bij u?

Airconditioning is een compleet klimaatbeheersingssysteem. Hiermee maakt u het thuis of op de zaak in Alphen aan den Rijn zowel in de zomer als in de winter aangenaam binnenshuis. Onze experts zoeken voor u uit welke airco het beste bij uw wensen aansluit. En hierbij houden ze rekening met uw wensen, zoals: een extra stille airco voor op de slaapkamer, geavanceerde luchtfilters die de lucht zuiveren van virussen, bacteriën en pollen of een laag energieverbruik. Wij vinden altijd de best mogelijke airco binnen uw budget!

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Ons installatiebedrijf is volledig gecertificeerd. Wij beschikken over het verplichte f-gassen certificaat voor het inspecteren en onderhouden van koelinstallaties, zoals airconditioning. Maar daarnaast zijn wij ook STEK-gecertificeerd. Dit betekent dat wij voorop lopen met kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Wanneer u in Alphen aan den Rijn een airco bij ons bestelt, dan zorgen wij voor een vlekkeloze installatie. Onze airco installateur zorgt dat uw airco volgens het boekje wordt aangesloten en dat uw nieuwe aanwinst veilig en correct werkt. Daarnaast zijn onze monteurs ook beschikbaar voor reparatie en periodiek airco onderhoud in Alphen aan den Rijn. Sluit hiervoor een voordelig onderhoudscontract bij ons af, en wij houden wij uw airconditioning in topconditie!

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé airco installateur van Alphen aan den Rijn. Wij onderscheiden ons met een superieure dienstverlening, waarbij we u helpen bij het selecteren van de meest geschikte airco en hem ook voor u plaatsen. Ook voor betaalbaar airco onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht. Andere redenen om voor onze service te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een goede airco kopen en laten plaatsen in Alphen aan den Rijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Of bel of mail ons op: 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl.