Loodgieter Zoetermeer

Ontstoppingsdienst in Zoetermeer

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Afvoer verstopt
 • Lekdetectie
 • Lekkage
 • Riolering aanleggen of vervangen
 • Riool verstopt
 • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Schakel onze loodgieter in Zoetermeer in!

Is uw riool in Zoetermeer verstopt? En bent u op zoek naar een loodgieter in Zoetermeer? Zoek dan niet verder en schakel Van der Hoek Installatiebedrijf in! Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf zijn een gespecialiseerd installatiebedrijf en verrichten alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden bij u thuis! Voor ontstoppingswerkzaamheden zoals het ontstoppen van een wc, riool of afvoer kunt u ook bij ons terecht. Ook voor installatiewerkzaamheden zoals het aanleggen van leidingen of voor het detecteren van een lek kunt u op onze hulp rekenen. Ons installatiebedrijf gaat graag voor u aan de slag! Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in Zoetermeer en omgeving? Lees dan verder op de pagina. Betreft het een spoedgeval? Neem dan direct contact op via 079-3610943. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Wat betekent Van Der Hoek Installatiebedrijf voor u?

U bent op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf en uw pand is in de omgeving van Zoetermeer. Voor al uw installatiewerkzaamheden in Zoetermeer kunt u bij ons terecht. Wij installeren bijvoorbeeld cv-ketels, kunnen riolering aanleggen, sanitair vervangen etcetera. Ook wanneer u aanpassingen wilt doen in de keuken of badkamer, kunt u bij ons aankloppen. Heeft u last van een verstopte riolering? Wij verzorgen onder meer het volgende:

 • Hulp bij lekkage
 • Hulp bij verstopping / ontstopping
 • Rioolreiniging
 • Riolering vervangen
 • Lekdetectie

Bent u nog op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Zoetermeer? Klop dan gerust aan bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Het rioolservice team van Van der Hoek Installatiebedrijf staat voor u klaar. Wanneer bijvoorbeeld uw wc verstopt is of uw afvoer verstopt is, komt onze ontstoppingsdienst graag bij u langs.

Hulp bij lekkage of verstopping?

Heeft u in uw pand last van een storing of lekkage? Schakel dan zo snel mogelijk ons installatiebedrijf in. Wij repareren de lekkage en beperken de schade van de lekkage tot een minimum. Gelukkig komen wij niet alleen voor noodgevallen! Ons doel is om met vakkundig loodgieterswerk hiervoor minder aan te treden. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Onstoppingsbedrijf in Zoetmeer inschakelen!

Wenst u de hulp van ons installatiebedrijf in en rondom Zoetermeer? Schakel dan Van der Hoek Installatiebedrijf in! Wij zijn te bereiken via 079-3610943 of mail naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf zijn uw loodgieter voor al uw loodgieterswerk in Zoetermeer en omgeving!