Loodgieter Wassenaar

Ontstoppingsdienst in Wassenaar

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Afvoer verstopt
  • Lekdetectie
  • Lekkage
  • Riolering aanleggen of vervangen
  • Riool verstopt
  • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Loodgieterswerkzaamheden in Wassenaar

Heeft u last van een lekkage? En bent u op zoek naar een goede loodgieter in Wassenaar? Dan bent u bij Van der Hoek Installatiebedrijf aan het juiste adres! Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf voeren alle loodgieterswerkzaamheden uit. Wij staan voor u klaar wanneer u last heeft van een spoedgeval. Bijvoorbeeld bij verstoppingen en lekkages. Wij komen graag bij u langs om dan een lekdetectie uit te voeren. Uiteraard komen wij niet alleen bij u langs wanneer het een spoedgeval betreft. Ons installatiebedrijf gaat ook in Wassenaar aan de slag met grotere klussen. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.

Leidingwerk in Wassenaar?

Wanneer het nodig is om nieuw leidingwerk aan te leggen, doet Van der Hoek Installatiebedrijf dit voor u. Dit kan een aanpassing in de badkamer, keuken of elders in het huis in Wassenaar zijn. Zowel riolering vervangen als riolering aanleggen doen wij voor u. Bent u van plan de badkamer te verbouwen? Of het huidige sanitair te vervangen? Voor deze werkzaamheden kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Last van stankoverlast? Bel ons direct!

Stankoverlast ontstaat doordat uw toilet, afvoer of riool in Wassenaar verstopt is. Een verstopte riolering leidt tot een lekkage. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Het is daarom belangrijk dat wanneer u last heeft van een verstopte riolering u een ontstoppingsbedrijf laat komen om de riolering te reinigen. De ontstoppingsdienst van Van der Hoek Installatiebedrijf helpt u hierbij. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met de rioolservice Van der Hoek Installatiebedrijf.

Schakel onze ontstoppingsdienst in!

Wilt u van de stankoverlast af? En wilt u zo snel mogelijk uw afvoer laten ontstoppen door een ervaren loodgieter? Bel ons dan direct via 079-3610943. Onze specialisten komen dan spoedig bij u in Wassenaar langs. Heeft u verdere vragen over onze werkzaamheden? Dan kunt u uiteraard ook een e-mail sturen naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Van der Hoek Installatiebedrijf is u in Wassenaar graag van dienst!