Loodgieter Waddinxveen

Ontstoppingsdienst in Waddinxveen

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Afvoer verstopt
 • Lekdetectie
 • Lekkage
 • Riolering aanleggen of vervangen
 • Riool verstopt
 • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Hulp van onze loodgieter in Waddinxveen

Heeft u in Waddinxveen hulp nodig van een goede loodgieter? Dan kunt u terecht bij Van der Hoek Installatiebedrijf. Ons loodgieters- en ontstoppingsbedrijf is onder andere in te schakelen voor het verhelpen van lekkages. Met lekdetectie hebben wij zeer snel de oorzaak gevonden. Met de juiste technieken wordt het lek dan effectief aangepakt. Ook bij verstopping kunt u op onze hulp rekenen. Of het nu gaat om een verstopte wc, afvoer of riolering, met onze ontstoppingsdienst vinden wij altijd een effectieve oplossing. Wilt u een nieuwe CV laten installeren? Of heeft u last van een storing? Wij staan altijd voor u klaar. Lees verder voor meer informatie over het werk van onze loodgieter of neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak voor snelle hulp in Waddinxveen.

De diensten van ons ontstoppingsbedrijf

Wij zijn een allround loodgieters- en ontstoppingsbedrijf dat u kunt inschakelen voor diverse installatie- en loodgieterswerkzaamheden. Wij helpen u in Waddinxveen bijvoorbeeld met:

 • Lekdetectie
 • Leidingwerk aanleggen
 • Het dekken van uw dak
 • De installatie en het onderhoud van uw cv-ketel
 • Aanpassingen in de badkamer of keuken
 • Het oplossen van verstoppingen
 • Riolering aanleggen en vervangen

De loodgieter zorgt in iedere situatie voor een passende oplossing. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het probleem dezelfde dag nog is opgelost. Wij geven u na afloop ook advies op maat.

Hulp bij de verstopping van uw toilet, afvoer en riolering in Waddinxveen

Wanneer u in Waddinxveen last heeft van een verstopt toilet, afvoer of riool, wilt u uiteraard dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. U belt in dat geval de ontstoppingsdienst van ons bedrijf. Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar. Wij bieden zelfs hulp in het weekend en tijdens de feestdagen. Door vernieuwende en innovatieve technieken toe te passen bij ontstoppen, is het probleem zeer snel opgelost. Bel ons als u meer te weten wilt komen over het werk van onze ontstoppingsdienst.

Lekdetectie bij een lekkage in Waddinxveen

Heeft u in Waddinxveen last van een lekkage? Wacht dan niet te lang met een reparatie, anders wordt de schade alleen maar groter. Bij een lekkage kunt u altijd terecht bij onze loodgieter. Onze loodgieter voert een lekdetectie uit en zoekt zo de bron van de lekkage op. Vervolgens worden specialistische en innovatieve technieken gebruikt om het lek aan te pakken. Wij zorgen ervoor dat geen sloop- of breekwerk wordt uitgevoerd. Bij afronding van de klus ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport.

Neem contact met ons op

Last van een lekkage of verstopping in Waddinxveen? Bel dan direct de ontstoppingsdienst of lekdetectie van Van der Hoek Installatiebedrijf. Ook voor de plaatsing van een nieuwe CV of het verhelpen van een CV storing kunt u op onze hulp rekenen. Bel naar 079-3610943 of mail via info@vanderhoekinstallatie.nl. Ons loodgieters- en ontstoppingsbedrijf gaat dan zo snel mogelijk aan de slag met onze ontstoppingsdienst en lekdetectie in Waddinxveen.